donderdag, mei 23, 2024

Josylvio: zijn inspiratie, liefdesleven en succes

Lees ook

Rapper Josylvio is bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Met hit na hits is hij één van de meest succesvolle rappers in Nederland. Hij mixt Nederlandse teksten met Arabische invloeden. Met miljoenen views op YouTube kun je het succes van Josylvio niet ontkennen.

Het mysterieuze privéleven van Josylvio

Zijn volledige naam is Joost Theo Sylvio Dowib. Hij werd geboren in Naarden in 1992. Zijn moeder is Nederlands en zijn vader is Egyptisch. Zijn muzikale talent heeft hij waarschijnlijk van zijn moeder, zij was namelijk zangeres. Josylvio maakte in 2019 bekend dat hij een zoon heeft, genaamd Omar. Over de moeder van het zoontje is weinig bekend.

De start van de muzikale carrière van Josylvio

Toen hij 12 jaar was begon Josylvio al met teksten schrijven en rappen. Zijn grootste inspiratie is Tupac Shakur. Als jonge jongen was hij erg rebels en op zijn 16e werd hij van school gestuurd. Gelukkig zagen mensen zijn muzikale talent en werd hij regelmatig uitgenodigd in de studio. Alles wat hij uitbracht werd een succes. Met het nummer Le7nesh begon zijn echte roem in 2015. Vervolgens bracht hij zijn eerste album Ma3seb uit. Het album kwam op nummer 5 terecht in de Album Top 100. Het album leverde ook een Edison nominatie op. Hij deed samenwerkingen met onder andere Ali B, Adje, D-Double en Jairzinho. Ook maakt hij in samenwerking met andere Nederlandse artiesten het album All Eyes On Us. Dit album was een eerbetoon aan de rapper Tupac.

Josylvio in Expeditie Robinson

Sinds hij succesvolle hits heeft gescoord, weet Josylvio dat muziek maken zijn toekomst is en dat het enige is waar hij voor wil gaan. Hij wil niet graag in een bepaalde stijl of een in bepaald hokje worden gestopt. Hij vindt het belangrijk zichzelf te blijven ontwikkelen tot een echte allround artiest. Naast muziek heeft Josylvio in 2018 meegedaan het Expeditie Robinson en maar heeft toen vrijwillig het programma verlaten.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers