donderdag, mei 23, 2024

Ook Hans Klok mengt zich in liefdesvete tussen Gordon en Gavin

Lees ook

Net als zovelen, heeft ook illusionist Hans Klok een duidelijke mening over de wijze waarop de relatie tussen Gordon en Gavin in de pers breed wordt gemeten. Volgens Klok heeft Gordon’s, door de manier waarop hij liefde en relaties benaderd, de neiging heeft om “dwaze fouten” te maken. Klok moet er stiekem om grinniken en dan vooral om de voortdurende Twitter-vete tussen Gordon en Gavin.

Klok suggereert dat Gordon, die 54 jaar oud is, de situatie niet zo moet uitvergroten. Nederland heeft de relatie op sociale media tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin op de voet gevolgd en de manier waarop Gordon alles en iedereen erbij betrekt, vindt Klok het allemaal best amusant. Klok denkt dat Gordons gretigheid naar een relatie de oorzaak kan zijn van zijn gedrag, omdat hij de noodzaak voelt alles met de buitenwereld te delen. Desondanks hoopt Klok dat Gordon uiteindelijk echte troost zal vinden bij iemand, hoewel er redenen kunnen zijn waarom eerdere relaties niet gelukt zijn.

Ligt drugs wellicht aan de basis van Gordons mislukte liefdesleven?

Gordon’s gedrag heeft velen doen geloven dat hij worstelt met drugsgebruik en dat dit bijdraagt aan zijn wisselende stemmingen. Hans erkent Gordons rock-and-roll levensstijl, maar vindt dat hij verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn daden. Hans ziet Gordon niet als een slecht mens, maar eerder als iemand die onverstandige beslissingen neemt. “Hij maakt af en toe domme fouten, zoals het direct delen van alles op sociale media. Waarom overhaast je ervaringen delen als het verstandiger is om af te wachten?”

Gordon en Gavin vechten ondertussen gewoon verder via verschillende roddelmedia over de uitgedoofde relatie. Slechts anderhalve maand geleden was Gordon nog helemaal in zijn nopjes, nadat Gavin hem ten huwelijk had gevraagd. Nadat Gordon echter niets meer van Gavin hoorde toen deze in Australië verbleef en Gordon hem bezocht, werd duidelijk dat Gavin er geen zin meer in had. 

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers