donderdag, juni 13, 2024

Sarah Janneh | Alle info over deze actrice en WIDM-kandidaat

Lees ook

Sarah Janneh is bekend als Nederlandse actrice en woont op dit moment in de stad Amsterdam. Oorspronkelijk komt Janneh uit Oisterwijk. Ze is inmiddels een Bekende Nederlander doordat ze presentatrice is van Het Klokhuis en kinderfilm De Piraten van Hiernaast?

Waar is Sarah Janneh bekend van?

Sarah Janneh is dus bekend van haar presenteerwerk bij Het Klokhuis en acteerprestaties bij de kinderfilm De Piraten van Hiernaast? Door haar optreden in de musical Fiddler on the Roof werd Janneh genomineerd voor een Musical Award en speelde ook in films Soof 3 en Tropenjaren. 2023 zal een groot jaar worden voor Sarah Janneh, want ze doet mee met de nieuwe Wie is de Mol editie.

Hoe ziet het privéleven van Sarah Janneh eruit?

Sarah Janneh heeft een mooi Instagram account met meer dan 5.000 volgers. Ze plaatst regelmatig foto’s en verschillen erg van elkaar. Zo zie je foto’s met een Janneh op de cover van LINDA Magazine en zie je ook foto’s van tijdens haar werk en met vriendinnen. Zoals bij alle andere Wie is de Mol 2023 deelnemers vind je ook op Sarah Janneh een foto met haar deelname aan het programma. Het is een erg populaire post waar veel op gereageerd wordt door fans.

Hoe zit het met de carrière van Sarah Janneh?

Sarah Janneh heeft een vooropleiding gedaan bij de Fontys Tilburg voordat ze werd aangenomen op de Toneelschool en Kleinkunst academie in Amsterdam. Tijdens haar stage speelde ze in de voorstelling Borgen van Ola Mafalaani en na deze stage rondde ze haar studie af met het programma Tumbleweed en eindexamenvoorstelling Fort Europa. De laatste was onder regie van Michiel de Regt. Voor Janneh’s optreden in musical Fiddler on the Roof werd ze genomineerd in de categorie aanstormend talent en daarna volgde de musical All Stars. Naast musical speelde Sarah Janneh ook in televisie series zoals Het Klokhuis, ANNE + en Van God Los. Recentelijk is Sarah Janneh te zien in de voorstelling Before After en 3 Zusters.

Overige bijzonderheden over Sarah Janneh

De vraag of Sarah Janneh de mol is van Wie is de Mol 2023 editie blijft nog de vraag. Vooraf aan dit programma kreeg ze de vraag of ze de mol wil zijn. Daar twijfelde ze overduidelijk bij en schoot in de lach. Uiteindelijke durfde ze een ja te zeggen, Ze vertelt dat mensen haar graag in de buurt willen hebben en dat ze haar dingen vertellen. Ondertussen vind ze zichzelf gewoon een hele slinkse meid. Wie is de Mol 2023 wordt vanaf 7 januari 2023 uitgezonden op NPO1. Een andere bijzonderheid is dat Sarah Janneh een veelzijdige vrouw is en gewoon doet wat ze wil. Ze vertelt in een interview dat zolang je in je talenten gelooft dat alles wat je verdient na je toe komt. Sarah Janneh heeft altijd hard gewerkt aan haar carrière en daarom mag ze zich tegenwoordig lid noemen van het Noord Nederlands Toneel.

Ze is blij dat ze deel uit mag maken van het gezelschap. Zichzelf blijven uitdagen en bij het vooruitstrevende gezelschap van het Noord Nederlands Toneel krijgt ze daar de kans voor. Al vanaf jongs af aan wist Sarah Janneh dat ze actrice wilde worden. Op 2-jarige leeftijd zong ze al mee met diverse kinderliedjes op de schoot van haar moeder. Ze luisterde het liefst naar musical liedjes van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma. Vanaf haar zevende jaar ging ze op zangles en wist vanaf dat moment dat ze een musicalster wilde worden. Ook ging ze vanaf haar zevende naar musical workshops om aan haar talenten te werken.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers