woensdag, juli 24, 2024

Jurre Geluk | Alles over deze veelbesproken presentator, zijn relatie en bijzondere weetjes

Lees ook

Jurre Geluk is bekend van Nederlandse televisieprogramma’s zoals De wereld draait door, YUNG DWDD, Steken en Prikken, Je zal het maar hebben, Spuiten en slikken en 3 op Reis. Hij kan gezien worden als programmamaker bij BNN Vara. In het jaar 2023 doet Jurre Geluk mee met het spelprogramma Wie is de Mol 2023 editie.

Waar is Jurre Geluk bekend van?

Jurre Geluk is dus bekend van allerlei programma’s van de omroep BNN VARA. Zo kreeg hij in het programma Spuiten en Slikken een eigen webserie genaamd de Seksmobiel. Hier beantwoordt hij kijkersvragen met Bekende Nederlanders in een roze caravan. Later kreeg hij een andere rubriek binnen dit programma genaamd Jurre’s Date. Hier nam hij interviews af met mensen met een bepaald beroep dat past binnen de thema’s van Spuiten en Slikken. Daarnaast is Jurre Geluk bekend van Steken en Prikken. Dat programma presenteert hij samen met Emma Wortelboer. Ook is hij bekend van programma’s Je zal het maar hebben. Sinds 2022 mag hij zich één van de presentatoren noemen van 3 op reis.

Hoe ziet het privéleven eruit van Jurre Geluk?

Jurre Geluk heeft een interessant Instagram profiel waar hij alles deelt wat hem bezighoudt. Met meer dan 33.000 volgers kan je zijn Instagram een succes noemen. Hij deelt foto’s van zijn liefde, foto’s van zijn werk en foto’s van familie en vrienden. Daarnaast heeft hij recent ook een foto geplaatst van zijn deelname aan Wie is de Mol 2023 editie. Ook plaats Jurre veel foto’s van zijn vakanties.

Hoe zit het met de jeugd van Jurre Geluk?

Jurre Geluk is geboren in 1992 en de plaats Veenendaal waar hij ook opgroeide. Geluk is bekend van zijn BNN VARA televisieprogramma’s, maar hij heeft een musical achtergrond. In 2013 studeerde hij af aan de Lucia Marthas met een docentendiploma en een uitvoerende diploma. Hij speelde vervolgens als understudy van de hoofdrol Frankie Valli in de musical Jersey Boys en speelde hij in de musical Beauty and the Beast. In 2016 werd Jurre Geluk presentator bij 101.TV bij de BNN VARA Academy. Een jaar later kon hij doorstromen naar het programma Spuiten en Slikken.

Met wie heeft Jurre Geluk een relatie?

Jurre Geluk heeft een verloofde genaamd Dirk Hagenbeek. Daarnaast heeft het stel een kat genaamd Puck en wonen met elkaar in de stad Amsterdam. In maart 2022 vroeg Jurre Dirk op vakantie in Mexico hem ten huwelijk. Ze zijn inmiddels al vijf jaar een stel. Het jaar 2023 belooft een mooi jaar te worden voor Jurre Geluk te beginnen met zijn deelname aan het televisieprogramma Wie is de Mol 2023 editie. In dit programma reisde hij af naar Zuid-Afrika om met negen andere Bekende Nederlanders het spel te spelen. Wie is de Mol 2023 verschijnt vanaf 7 januari 2023 op NPO1. Jurre is al geruime tijd heel open over zijn homoseksualiteit en vertelde in de media over zijn coming out.

Jurre Geluk presenteert best open en opmerkelijke programma’s. In het begin hadden de ouders van Geluk er best moeite mee. Inmiddels zijn de bedenkingen over hun zoon’s carrière volledig verdwenen en moedigen ze hem aan. Z’n ouders hebben hem altijd heel netjes opgevoed, des te opmerkelijker dat Jurre nu programma’s presenteert over onderwerpen zoals seks en drugs. Daarnaast zijn overige bijzonderheden dat Jurre door zijn nette opvoeding heel respectvol is naar andere mensen. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in andere mensen en nieuwsgierig. Zijn moeder noemt hem een heel lief mens en maakt zich geen zorgen over hem omdat hij altijd zo oprecht is.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers