donderdag, mei 23, 2024

Geraldine Kemper: De jonge en succesvolle televisiepresentatrice

Lees ook

Geraldine Kemper, geboren op 26 januari 1990, is een bekende televisiepresentatrice. Haar succesvolle carrière begon bij de BNN, maar tegenwoordig werkt ze vooral voor RTL. Daarnaast heeft ze haar eigen podcast.

Waar is Geraldine Kemper bekend van? 
Geraldine Kemper is bekend door haar werk voor de televisie. Ze was presentatrice voor Spuiten en Slikken. Dit was een erg populaire show op BNN onder de jeugd. In dit programma stond alles in het teken van sex, drugs en experimenteren. Het educatieve platform was erg entertainend voor de jeugd, maar was ook bedoeld om te informeren. Ondanks dat de jongere generatie Geraldine Kemper vooral herkend van Spuiten en Slikken, is dit lang niet het enige programma waar ze voor heeft gewerkt. Zo was ze bijvoorbeeld presentatrice van 3 op Reis en Je zal het maar hebben. Sinds haar overstap naar RTL heeft ze ook spraakmakende televisie gemaakt. Een van de programma’s die veel media-aandacht heeft gekregen is ‘Geraldine en de Vrouwen’. Hier volgde Geraldine het leven van 6 vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld.

Hoe ziet het privéleven van Geraldine Kemper eruit?
Geraldine’s leven is gevuld met vreugde en liefde. Ze gaat graag uit met vrienden, is altijd in voor een nieuw avontuur en zit niet vaak stil. Geraldine Kemper heeft een lange tijd een vaste relatie gehad met haar ex-vriend Paul. Na een relatie van meer dan 5 jaar zijn de twee officieel uit elkaar gegaan. Geraldine bleef in het huis wonen waar de twee oorspronkelijk in zouden gaan samenwonen. Na een periode single te zijn geweest, heeft ze haar nieuwe vriend ontmoet. Freek en Geraldine zijn nog steeds gelukkig samen.

De jeugd van Geraldine Kemper
Geraldine Kemper was niet geboren in de spotlights. Ze was namelijk een student op het hbo sportmanagement. Ze had wel altijd al een fascinatie met de televisie. Haar droom was om ooit presentatrice of VJ bij BNN of TMF te worden. Destijds werd er via BNN een oproep gedaan voor ‘Sterretje Gezocht’. Dit programma was een zoektocht naar de nieuwe ster voor BNN en Geraldine wist dit programma Geraldine Kemper te winnen. Dit werd het begin van haar carrière op de televisie. Haar televisiedebuut begon bij een rol in ‘Onderweg naar Morgen’ en een rol in voor het bekende ‘Try Before You Die’. De winnaar voor kreeg een rol voor het welbekende programma van BNN ‘Spuiten en Slikken’. Door de winst die Kemper had behaald tijdens ‘Try Before You Die’, maakte ze vanaf dat moment officieel deel uit van het Spuiten en Slikken team. Hier was ze deels verantwoordelijk voor de rubriek Gerries Eerste Keer. De carrière van Geraldine ontwikkelde zich verder met andere programma’s, waaronder 3 op Reis, Jan vs Geraldine en Je zal het maar hebben. In 2019 maakte ze officieel de overstap van BNN naar RTL. Hier begon ze als backstage presentatrice voor The Voice.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers