donderdag, mei 23, 2024

Ex-man Catherine Keyl overleden aan nierfalen

Lees ook

Catherine Keyl is in rouw na de plotselinge dood van haar vroegere partner, Peter Hawthorne. Ze waren dertien jaar samen geweest voordat hun relatie drie jaar geleden eindigde. Desondanks bleven ze goede vrienden en Catherine is kapot van zijn verlies. Het nieuws van Peters dood kwam als een schok voor Catherine, die hem slechts twee uur voordat hij overleed nog had gesproken. “In februari bezocht ik hem in Zuid-Afrika,” vertelde Catherine aan Story. “Op dat moment was hij nog niet ziek. Hij was zeer levendig, zoals ik hem kende.”

Peters ziekte was plotseling en onverwacht. Een paar weken geleden werd hij ziek en eerst werd gedacht dat het gewoon een griep was. “Omdat iedereen bij hem thuis griep had, maakte ik me ook geen zorgen,” legt Catherine uit. Het bleek echter nierfalen te zijn en hoewel er later antibiotica werden gegeven, was dat niet genoeg om hem te redden.

Een geweldige man en vooral een prachtig mens

Catherine’s verdriet is voelbaar als ze over Peter spreekt. “We zijn altijd vrienden gebleven, en ik denk dat het belangrijk is om dat te vieren,” zegt ze. “Hij was een geweldige man en een prachtig mens. Ik zal hem vreselijk missen.”

Een geliefde verliezen is nooit gemakkelijk, en Catherine’s ervaring herinnert eraan hoe plotseling en onverwacht de dood kan zijn. Zelfs als we denken dat we tijd hebben, kan het leven onvoorspelbaar zijn, en we weten nooit wat morgen zal brengen. Voor Catherine is het verlies van Peter een herinnering aan het belang om degenen van wie we houden te koesteren en dicht bij ons te houden. “Het leven is kort, en we weten nooit wat morgen zal brengen,” zegt ze. “Dus laten we het beste maken van de tijd die we hebben met de mensen van wie we houden.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers