dinsdag, april 16, 2024

Thomas van der Vlugt: zijn StukTV-succes, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Thomas van der Vlugt is een Nederlandse dj, presentator en Youtuber, Hij werd geboren in 1992 in Utrecht. Thomas van der Vlugt is vooral bekend door het YouTube-kanaal StukTV. In 2018 won hij de Journalistieke Aanmoedigingsprijs bij de VEED Awards. Dit is zijn wiki.

Begin van StukTV

In 2011 begon Thomas als één van de presentatoren bij het YouTube-kanaal StukTV. Samen met Giel de Winter en Stefan Jurriens vormde hij het presentator trio. StukTV begon als een platform met een eigen website, al snel verplaatste het platform zich naar YouTube omdat het erg populair werd. Inmiddels heeft het kanaal al bijna 2,5 miljoen abonnees en won het kanaal al 9 VEED Awards. Het YouTube-kanaal post twee keer per week een nieuwe video.

Meerdere succesvolle online programma’s

Het YouTube-kanaal StukTV heeft diverse succesvolle online programma series uitgebracht, zoals Het Jachtseizoen, Roadtrippers en Opgesloten. Het Jachtseizoen is een succesvol programma geproduceerd in samenwerking met RTL. Iedere aflevering slaat een bekende Nederlander op de vlucht voor de presentatoren van StukTV. De mannen van StukTV moeten de voortvluchtige binnen 4 uur te pakken krijgen. Ze hebben al veel verschillende BN’ers in het programma gehad, zoals Boef, Humberto Tan en Ronnie Flex. Verder heeft Thomas van der Vlugt ook een eigen YouTube-kanaal, genaamd Hard, waarmee hij ook al ruim 120.000 abonnees heeft.

Op de televisie

Verder was hij ook een aantal keren zelf op tv te zien. Zo speelde hij in de series Spotlight en Dare. Hij maakte in samenwerking met RTL Nieuws het online programma Thomas Checkt. Hierin zoekt Van der Vlugt diverse zaken uit, bijvoorbeeld hoe makkelijk je als een nepagent een huis binnenkomt.

Het privéleven van Thomas van der Vlugt

Op zijn Instagram-account met bijna 800.000 volgers geeft Thomas je een kijkje in zijn privéleven. Zo laat hij zien dat hij ambassadeur van het Rode Kruis is, foto’s van achter de schermen bij opnames en postte hij in 2020 een foto van zijn vriendin. Het is echter niet bekend hoe zijn vriendin heet, hoe lang hun relatie al duurt en of het koppel samenwoont. In het verleden zou Thomas een echte casanova zijn geweest, aldus Frank Dane: ,,Hij heeft meer meisjes gelukkig gemaakt dan Barbie en meer harten gebroken dan Ken.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers