donderdag, juni 13, 2024

Winston Gerschtanowitz: veelzijdig presentator, zijn achtergrond en privéleven

Lees ook

Winston Gerschtanowitz is een Nederlandse televisiepresentator en acteur. Hij werd geboren in Amsterdam in 1976. Hij volgde de havo in Amstelveen. Op jonge leeftijd werd Gerschtanowitz bekend bij het grote publiek door zijn rol in de soap Goudkunst. Hij vormde enige tijd de boyband 4 Fun met zijn collega-acteurs Michiel de Zeeuw, Chris Zegers en Jimmy Geduld.

Veelzijdig presentator

Gerschtanowitz werkte mee aan veel verschillende televisieprogramma’s. Een van zijn eerste rollen als presentator was in het programma Wannahaves. In 2005 maakte Winston de overstap naar Talpa, hij presenteerde programma’s als Thuis en In de huid van…In 2007 deed hij mee aan het programma Dancing on Ice bij RTL 4. Een jaar later volgde hij Daphne Bunskoek op als presentator van RTL Boulevard. In 2010 presenteerde hij The Voice of Holland en in 2014 presenteerde hij het programma Postcode Loterij samen met Nicolette van Dam. In 2017 stapte Gerschtanowitz over naar SBS6, waar hij onder andere het programma Wat vindt Nederland? presenteerde.

Eigen mediabedrijf

Winston Gerschtanowitz heeft naast zijn werkzaamheden als presentator ook een eigen bedrijf, genaamd Media Republic. Het bedrijf ontwikkelt multimediale televisieformats. In 2015 en 2016 was hij de commercieel directeur van Talpa.

Gezinsleven en liefde voor golf

In 2011 trouwde Winston Gerschtanowitz met presentatrice en actrice Renate Verbaan. In 2008 kreeg het stel hun eerste zoon, in 2010 volgde de tweede zoon. Naast zijn liefde voor presenteren en zijn eigen bedrijf, staat Winston Gerschtanowitz ook graag op de golfbaan. Zo deed hij onder andere mee aan het KLM Open golftoernooi.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers