donderdag, juni 13, 2024

Alles over Lizzy van der Ligt: haar succesvolle modeblog, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Lizzy van der Ligt is een Nederlandse modeblogger en influencer. Ze werd geboren in Amsterdam in 1993. Inmiddels heeft Lizzy zo’n 300.000 volgers. Ook heeft ze haar eigen modemerk genaamd Le Café Noir Studio.

Le Café Noir Studio

Na de middelbare school is Lizzy een balletopleiding gaan doen in Tilburg. Later ging ze voor styliste studeren in Amsterdam. Toen Lizzy een half jaar stage liep in Parijs, begon ze met het posten van haar outfits op Instagram en op haar blog. Dit blog werd erg populair en inmiddels heeft ze honderdduizenden volgers en verdient ze haar geld met social media. Op haar Instagram deelt ze vooral foto’s van haar kleurrijke outfits en samenwerkingen met grote modemerken. Verder geeft ze ook een kijkje in haar persoonlijke leven, zoals reisjes naar haar favoriete vakantiebestemming Ibiza en foto’s met haar zus, moeder en oma. Ook zie je hier kiekjes met haar vele BN’er vrienden in Amsterdam. Lizzy is ook zeker niet vies van een feestje of een festival, maar dat is ook niet gek met een vriend die dj is.

Start van succesvolle modemerk Le Café Noir Studio

Door haar succes op social media en haar liefde voor mode had Lizzy besloten haar eigen merk te beginnen. Ze begon het modemerk Le Café Noir Studio samen met haar vriend Yuki Kempees. Deze kleding bevat Lizzy’s signature style: comfortabel, stylish en kleurrijk en is online te koop.

Lizzy van der Ligt heeft een relatie met Yuki Kempees

Lizzy is al jaren gelukkig met haar vriend Yuki Kempees. In 2020 maakte het stel bekend dat Lizzy zwanger is van hun eerste kindje. Ook vroeg Yuki Lizzy ten huwelijk in 2020, wat ze bekend maakten met een foto op Instagram van de twee met een ring om Lizzy’s vinger. Yuki Kempees is lid van de dj-formatie Kris Kross Amsterdam. Daarnaast heeft hij boeken geschreven en is hij columnist voor Glamour. De twee wonen samen in De Pijp in Amsterdam.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers