zondag, juni 23, 2024

Alles over Vivian Hoorn: haar modellencarrière, haar body positivity en haar privéleven

Lees ook

Vivian Hoorn is een Nederlandse fotografe, model en influencer. Ze werd geboren in Amsterdam in 1994. Vivian is na de middelbare school voor styliste gaan studeren aan de Artemis Academie in Amsterdam. Ze is goed bevriend met Jessie Jazz Vuijk.

Start modellencarrière

Vivian startte haar modellencarrière al op een jonge leeftijd en heeft inmiddels voor aardig wat Nederlandse kledingmerken model gestaan. Zo heeft Vivian al aantal keer model gestaan voor het lingeriemerk Hunkemöller en je kon haar foto’s door heel Nederland bewonderen in de etalage van Hunkemöller.

Body positivity

Vivian heeft naast haar Instagramaccount waar ze prachtige selfies, outfits en foto’s van haar vele reizen toont, maar ook een ander Instagram account, genaamd Jaqueline Timemachine. Hier deelt ze hilarische foto’s en filmpjes van achter de schermen bij fotoshoots en dat niet iedere foto die je op Instagram ziet echt is. Ze zet zich in voor body positivity en benadrukt het feit dat niet iedere foto gephotoshopt moet worden en een filter nodig heeft.

YouTube-kanaal

Inmiddels heeft Vivian Hoorn bijna een half miljoen volgers op Instagram. Verder heeft ze samen met haar vriend, Rien Welsink, een Youtube-kanaal met 16.000 abonnees. Op dit kanaal post het stel vlogs waarin ze hun dagelijks leven vloggen of een van hun vele reizen filmen.

Vivian Hoorn heeft een relatie met Rien Welsink

Vivian Hoorn is al een aantal jaar gelukkig met haar vriend Rien Welsink. Rien komt uit Noordwijk is een Nederlands model, influencer en muzikant. Ook Rien heeft een flink aantal volgers opgebouwd op zijn Instagram account, namelijk 32.000 volgers. In 2018 deed Rien mee aan het programma Models in Capetown, waarin Rien zelf ook wat bekendheid kreeg. Kaapstad is dan ook de favoriete plek van Rien. Hier heeft hij namelijk Vivian leren kennen. Sindsdien hebben ze een relatie. Verder produceert Rien ook muziek, zo bracht hij zelf een aantal nummers uit en is hij te zien in de video’s van het YouTube-kanaal van de twee. Daarnaast investeert hij in vastgoed. De twee wonen samen in Amsterdam. In de toekomst zouden ze wellicht een gezin willen stichten, maar voorlopig nog niet.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers