woensdag, juli 24, 2024

Alles over Zoey Ivory: haar modellencarrière, haar relatie met Timor Steffens en haar ambities

Lees ook

Zoey Ivory is een Nederlands model. Ze werd op 5 juli 1993 geboren in Almere. Zoey is bekend geworden door haar deelname aan Miss Nederland en de Miss Universe-verkiezing. Daarna heeft ze haar opwachting gemaakt in verschillende Nederlandse tv-programma’s. Hier lees je alles over de carrière van Zoey Ivory, maar ook met wie zij een relatie heeft en wat zij zoal in haar dagelijks leven onderneemt, of te wel: haar wiki.

Bekend vanwege Miss Universe

Zoey Ivory, volledige naam Zoey Ivory van der Koelen, is een Nederlands model dat op 26 september 2016 tot Miss Nederland 2016 werd gekroond; ze was hiermee de opvolger van Jessie Jazz Vuijk. Van der Koelen vertegenwoordigde Nederland dan ook tijdens de Miss Universe-verkiezing 2016 die werd gehouden in de Filipijnen. Ze won niet, maar kreeg wel internationale bekendheid. Dit kwam vooral door haar dansje op het nummer Single Ladies van Beyoncé. De video van een dansende Zoey Ivory ging viraal op het internet en zorgde voor veel bekendheid in binnen- en buitenland.

In 2017 kreeg ze in Nederland nog meer bekendheid door haar deelname aan het populaire dansprogramma Dance Dance Dance. Ze vormde tijdens deze wedstrijd een koppel met musicalacteur Marnix Lenselink. Ze wonnen het programma dankzij drie tienen voor hun optreden in de finale. Vandaag de dag is Zoey Ivory werkzaam als model, maar is ze ook influencer op Instagram en schrijft ze een column voor het tijdschrift van 100%NL. Verder werkt Zoey aan een boek over selflove en heeft ze een eigen website met blogs over alles wat ze meemaakt en wat haar bezighoudt. Haar lievelingseten is een frikandel met appelmoes of pizza. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten, gaat ze op stap met vriendinnen of kijkt ze series of leest ze een mooi boek.

Zoey Ivory heeft een relatie met Timor Steffens

Zoey Ivory heeft sinds 2018 een relatie met danser Timor Steffens. Er is niet veel duidelijk over hun relatie, maar ze hebben elkaar mogelijk ontmoet tijdens de deelname van Zoey aan Dance Dance Dance, het programma waar Timor één van de juryleden was. Er is verder niet veel bekend over het privéleven van Zoey Ivory. Wel is bekend dat zij graag lifecoach wil worden. Op haar YouTube-kanaal plaatst Van der Koelen regelmatig video’s over haar dagelijks leven in de vorm van vlogs. Timor Steffens zou in het verleden (korte) liefdesrelaties hebben gehad met Madonna en Joëlle Witschge. Hij vertelde in het verleden ooit wel graag een gezin te willen stichten.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers