woensdag, juli 24, 2024

Alles over Dylan Haegens: zijn YouTube-succes, zijn liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Dylan Haegens is een Nederlandse YouTuber, acteur en ondernemer. Hij werd op 23 oktober 1993 geboren in Venray. Hij is bij het grote publiek vooral bekend door zijn video’s op YouTube. Wil je meer weten over Dylan Haegens? Hier kun je alles vinden op zijn wiki.

Succesvolle YouTuber: de carrière van Dylan Haegens

Haegens is nog jong wanneer hij zijn eerste filmpjes maakt: hij is 12 wanneer hij filmt met de camera van zijn opa. Als kind is hij lid van amateurtoneelclub Paljas; ook krijgt hij musicalles. Wanneer Haegens klaar is met de middelbare school, volgt hij een acteursopleiding in Nijmegen. Ook volgt hij de opleiding Artiest en Cultureel Ondernemer.  In 2010 begint zijn carrière op YouTube: hij maakt een parodie op een televisiekanaal. Zijn kanaal heet dan officieel DutchVlogs, maar deze naam moet hij veranderen omdat er al een bedrijf is met deze naam. Hij besluit onder zijn eigen naam verder te gaan.

In het begin draagt Dylan Haegens een zonnebril in zijn video’s, omdat hij liever niet herkend wil worden. Dat wordt anders wanneer zijn kanaal een groot succes wordt. De video’s zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar. De video’s zijn inmiddels al meer dan 800 miljoen keer bekeken en daarnaast heeft hij meer dan een miljoen abonnees. Deze mijlpaal behaalt hij in 2017. Verder maakt Dylan Haegens series voor op zijn YouTube kanaal, waaronder het succesvolle Cliffhanger en Naar Bed Met. Ook is Dylan Haegens bekend door de Milkshake-vlogs met YouTuber Mertabi.  In 2018 maakt Haegens bekend dat hij een eigen bioscoopfilm gaat maken. De Film van Dylan Haegens gaat op 16 augustus van dat jaar in première.

Dylan Haegens heeft een relatie met Marit Brugman

Dylan Haegens is al lange tijd samen met zijn vriendin Marit Brugman. In 2019 vroeg hij haar ten huwelijk tijdens de opnames van zijn eigen film. Het plan was om in 2020 te gaan trouwen. Vanwege corona zijn deze plannen in het water gevallen. Haegens zegt hierover dat hij niet dezelfde fout wil maken als minister Grapperhaus door te trouwen in corona tijd. Het is nog niet bekend wanneer de twee wel in het huwelijksbootje gaan stappen.

Marit Brugman is net als Haegens vlogger en schreef daarnaast het boek Friet in de kliniek. In het verleden was ze journalist. Dat is ook de wijze waarop ze Haegens leerde kennen: tijdens een interview sloeg de vonk over een een paar weken later woonden ze samen.

Ook speelde Marit Brugman in De Film van Dylan Haegens en is ze oprichter van de stichting Durf te vragen. Marit is een sportieve dame, die regelmatig in de gym vertoeft en geniet van reizen en vakanties. Ze is openhartig over het feit dat ze vroeger leed aan anorexia. Daar gaat ook haar boek over.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers