zondag, april 21, 2024

Bridget Maasland: RTL Boulevard-host, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Bridget Maasland is bij het grote publiek vooral bekend als één van de presentatoren van RTL Boulevard. Daarnaast werden haar relaties met André Hazes jr en Johnny de Mol breed uitgemeten.

Bridget Maasland werd geboren in Den Haag op 9 november in 1974. Op jonge leeftijd wist Maasland al dat ze carrière wilde maken bij de televisie. Haar moeder was van beroep visagiste waardoor ze als kind al model stond voor diverse tijdschriften en regelmatig te zien was bij kledingshows voor kinderen. Maasland was al snel te zien op de televisie waar ze speelde in een reclamespot. Daarna werkte ze als model en danseres voor onder andere het programma Man O Man. Niet veel later begon Maasland als presentatrice bij BNN en als video jockey bij TMF.

Tal van programma’s

Bij de BNN presenteerde ze vele programma’s zoals De Nationale IQ Test, Lijst 0, Een Beetje Bridget, Neuken doe je zo!, BNN At Work, The Bridget Triangle, Sterrenslag en Katje vs. Bridget. Na haar carrière bij BNN vertrok Maasland naar Talpa TV waar ze Big Brother 5 en 6, Je leven in de steigers NSE, Het Land van Maas en Geel en Woef: Hoe word ik een beroemde hond? presenteerde. In 2007 maakte Maasland de overstap naar RTL waar ze nog veel meer programma’s presenteerde waaronder Hoe word ik een New Yorkse vrouw?, Beauty & de Nerd, Hoe word ik mama in Amsterdam-zuid, Lekker slim, Hoe word ik een Gooische Vrouw en RTL Boulevard.

Maasland acteerde in de serie Walhalla (2011) bij BNN en was presentatrice van Wie is de reisleider? en vervolgens van Hoe Houd Ik Het Spannend?. Sinds 2012 is Maasland Shownieuws gaan presenteren op SBS6. Daarnaast presenteerde ze ook het Menu van Oranje en Ranking The Stars voor Talpa TV. Tegenwoordig presenteert Maasland weer voor RTL waar ze te zien is bij De Zwakste Schakel, Hotter Than My Daughter, RTL Boulevard, The Big Music Quiz en Dance Dance Dance. Daarnaast heeft Maasland ook haar eigen kledinglijn genaamd InnerCalm By Bridget, voorheen bekend als B By Bridget.

Bridget Maasland had relaties met Andre Hazes en Johnny de Mol

Maasland is door haar korte relaties met jongere mannen regelmatig in roddelbladen – en rubrieken. In 2008 kreeg Bridget Maasland samen met Pepijn Padberg een zoon genaamd Mees Kingston Padberg. Helaas kwam er in het jaar dat volgde een einde aan de relatie tussen die twee. In 2010 kreeg Maasland een relatie met Johnny de Mol, die na een half jaar alweer strandde. In de jaren die volgde werden de partners van Maasland steeds jonger en de relaties steeds korter. In 2015 kreeg Maasland bijvoorbeeld een relatie met de tien jaar jongere Allard. Die relatie werd een week later al weer verbroken. In 2019 kreeg Bridget Maasland een relatie met André Hazes junior. Die relatie heeft een half jaar mogen duren, waarna de zanger terugkeerde bij zijn ex-partner Monique. Sindsdien lijkt het erop dat Bridget als vrijgezel en single door het leven gaat.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers