donderdag, juni 13, 2024

Deze mooie stewardess wist Danny Froger te versieren

Lees ook

Danny Froger is een Nederlandse zanger. Hij werd geboren in Amsterdam in 1988 als de zoon van de bekende Nederlandse zanger René Froger. Danny Froger heeft een relatie met stewardess Ann Dominique. Over haar lees je meer verder in dit artikel. Zijn grootvader was volkszanger Bolle Jan en zijn stiefmoeder is presentatrice Natasja Froger. De moeder van Danny Froger is Yolanda Punt. Het was dan ook niet gek dat Danny Froger ook snel de entertainment wereld in rolde.

Samen met vader René Froger op het podium

In 2004 stond Danny Froger voor het eerst op het podium in de Amsterdam ArenA met zijn vader. Hij was in de jaren erna te zien in verschillende realityseries rondom het gezin Froger, zoals De Frogers: Effe geen cent te makken en De Frogers: Helemaal Heppie.

Toppers in Concert en eerste solosingle

In 2009 zong Danny Froger een ode aan zijn moeder met het nummer Here in my Heart tijdens de jubileumconcerten van De Toppers. Ook zong hij het nummer van Alain Clark Father and Friend samen met zijn vader René Froger. In 2010 bracht hij samen met zijn vader de single Zo heppie! uit wat goed ontvangen wordt door het Nederlandse publiek en een plaats in de Nederlandse Top 40 wist te behalen. In 2012 bracht Danny Froger zijn eerst solosingle uit, genaamd Vandaag. Hij won dat jaar een Buma Award als ‘beste nieuwkomer’. In 2016 was Danny wederom te gast als artiest tijdens Toppers in Concert.

Danny Froger in Expeditie Robinson

Danny Froger was te zien in het AVRO-programma Strictly Come Dancing, waarin hij als 3e afviel. In 2017 deed Danny mee aan Expeditie Robinson, waarin hij als 12e afviel. Verder nam hij ook deel aan de programma’s Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol.

GENTS

In 2015 ontstond de jongere versie van De Toppers, genaamd GENTS. Danny Froger vormde samen met zangers Wesley Klein en Danny Nicolay deze groep. Hun debuutsingle Dans & Zing kwam terecht op nummer 33 in de Top 100. Ze traden in 2013 tot en met 2017 op tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert.

Veroordeeld

In 2016 werd Danny Froger veroordeeld door de rechter nadat hij met drank achter het stuur was gekropen en vervolgens met zijn auto over de kop sloeg. Hij kreeg een boete van 1000 euro en een rijontzegging van 9 maanden.

Relatie met vriendin Ann-Dominique

Danny is al een tijdje gelukkig met zijn vriendin, de Zwolse stewardess Ann-Dominique Wilten. Deze mooie brunette doet het hart van Danny Froger smelten. Vriendin Ann Dominique is inmiddels gestopt met vliegen en is vooral bezig met haar gezin en haar Instagram. De twee ontmoette elkaar in 2016 in restaurant La Brochette tijdens een avond uit. ,,”Ik had hem al eerder die avond gezien, en ik vond hem leuk door zijn manier van doen”, verklapt Ann-Dominque aan Story. “Hij lachte veel en daar houd ik van… Ik had hem niet herkend. Toen hij eenmaal werd aangekondigd, wist ik wel wie hij was. Dat maakt voor mij niets uit. Danny is gewoon leuk. Toen hij zei dat hij mij snel weer wilde zien en we telefoonnummers uitwisselden, had ik het gevoel van: dit zit goed! Hij is lief, een charmeur, en ik houd van zijn Amsterdamse humor”, vertelde vriendin Ann Dominique aan Story.

Het stel kreeg in 2019 hun eerste dochtertje, genaamd Fallon en heeft zeker plannen om te gaan trouwen. In 2022 verwachten ze hun tweede kindje.

Eerder had Danny Froger een relatie met Michelle, een model en producente bij Talpa. Ze waren zes jaar samen, maar in 2016 ging het koppel uit elkaar: ,,We woonden samen in Blaricum, maar zagen elkaar bijna nooit.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers