donderdag, juni 13, 2024

Hiermee raakte Danny de Munk hevig in opspraak

Lees ook

Jarenlang kende Nederland Danny De Munk vooral als zanger en van zijn rol als Ciske de Rat. Maar in 2022 raakte De Munk flink in opspraak door geruchten over zijn nogal discutabele levensstijl met middelengebruik en een wild liefdesleven met vrouwen.

Volgens juichefleuncer Yvonne Coldeweijer zou De Munk wilde escapades hebben beleefd met verschillende vrouwen. Het zou er daarbij soms behoorlijk ruig aan toe zijn gegaan. Coldeweijer zegt contact te hebben gehad met één van de vrouwen: ,,Ze zegt dat ze mee gevraagd werd naar Sensation en het met Danny en twee anderen zou doen. Het meisje wilde niet, maar ze werd ingeluisd en ze gingen naar het Amsterdamse Bos waar ze het deden met z’n vieren onder invloed.” De Munk heeft de aantijgingen van verkrachting tegenover RTL Boulevard ontkend, maar erkent wel vreemd te zijn gegaan.

Relatie Danny de Munk met vriendin Jenny

Danny de Munk is al geruime tijd getrouwd met Jenny Sluyter. Het koppel heeft al 32 jaren een relatie en daaruit ook twee kinderen. Danny de Munk woont samen met zijn vriendin Jenny in Purmerend. Hun relatie werd op de proef gesteld door de geruchten over de wilde escapades van de zanger, zo vertelde Evert Santegoeds: ,,Het is thuis nog steeds ernstig spannend of Danny en Jenny het samen gaan redden. De openlijke vernedering is natuurlijk het allerergste. Dat iemand vreemdgaat, nou ja, daar kun je op een gegeven moment nog wel samen uit komen denk ik, maar als heel Nederland over je schouder meekijkt, dan is dat een pijnlijk verhaal aan het worden. Zeker in zo’n gemeenschap, zo’n woonerf in Purmerend waar ze wonen. Dan heb je die ogen van iedereen in je rug.” In 2007 werd een reallife soap over het gezin gemaakt.

Carrière

Danny De Munk is een Nederlandse zanger met een lange en succesvolle carrière in de muziek. Hij werd geboren in 1970 in Amsterdam, Nederland, en begon zijn zangcarrière al op jonge leeftijd. Hij zat op de lagere school De Van Bossechool. Hij werd bekend in de vroege jaren 1985 met zijn debuutalbum Danny De Munk. Sindsdien heeft hij 6 studioalbums uitgebracht en talloze singles uitgebracht. Ook speelde hij in vele musicals en films.

Danny De Munk’s rol in films

Ciske De Rat

Danny De Munk’s rol als Ciske de Rat is een iconische rol, en het is een rol waar hij om bekend staat. Hij speelde in de originele film van 1984, en ook in het vervolg in 1985. In beide films speelde hij het titulaire personage van Ciske, een jongetje dat veel in de problemen komt. De Munk slaagde er uitstekend in de ondeugende kant van het personage uit te beelden, maar maakte hem ook sympathiek en sympathiek. Ciske de Rat is in vele opzichten Danny De Munk’s meest bekende rol, en het is er één die hem altijd zal bijblijven.

All Stars

Danny De Munk is vooral bekend door zijn hoofdrol in de Nederlandse film “All Stars”. In de film speelt hij de rol van Bram, een getalenteerde maar problematische voetballer. Ondanks zijn talent komt Bram voortdurend in de problemen, zowel op als naast het veld. Uiteindelijk leidt Bram het team naar de overwinning in het Nederlands kampioenschap. Onderweg groeit hij uit tot een verantwoordelijke jongeman en leert hij het belang van teamwork en sportiviteit. Danny De Munk’s vertolking van Bram is charmant en gedenkwaardig, en hij heeft geholpen om “All Stars” een van de meest populaire Nederlandse films aller tijden te maken.

Danny De Munk’s muziekcarrière

Danny De Munk’s eerste album was getiteld Danny De Munk en werd uitgebracht in 1987. Het album bevatte de hitsingle “Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen” dat op nummer één stond in de Nederlandse Top 40. Het album was een commercieel succes en verkocht meer dan 200.000 exemplaren in Nederland. In 1988 won Danny De Munk een Edison Award voor Beste Mannelijke Artiest. Hij won ook een TMF Award voor Beste Zanger. Danny De Munk’s eerste album wordt door veel fans beschouwd als zijn beste. Het is een klassiek popalbum met een paar ballads erin verwerkt. Als je een fan bent van Nederlandse popmuziek, dan is dit een album dat je moet checken!

Danny De Munk op de tv – Groeten uit 19xx

Danny De Munk’s ‘Groeten uit 19xx’ is een nostalgische terugblik op de iconische televisieshows uit de jaren tachtig. De Munk interviewt de sterren van deze shows en vertelt over hun ervaringen tijdens het werken aan deze shows. Ook bespreekt hij hoe deze shows de populaire cultuur van de afgelopen decennia hebben beïnvloed. De show is fascinerend voor iedereen die is opgegroeid met deze klassieke programma’s. Het is ook een geweldige manier om meer te leren over de mensen die ze gemaakt hebben.

De theatercarrière van Danny De Munk

Als jong acteur kreeg Danny De Munk zijn grote doorbraak met de rol van Ciske de Rat in een Nederlandse toneelbewerking van de film uit 1984 (waar hij ook de hoofdrol in had). Het stuk was een groot succes, en De Munk werd al snel een begrip in Nederland. Daarna speelde hij nog in verschillende theaterproducties, waaronder een veelgeprezen productie van Hamlet. De laatste jaren heeft De Munk zich grotendeels teruggetrokken uit het acteren, hoewel hij af en toe nog wel op televisie te zien is. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de grootste Nederlandse acteurs van zijn generatie.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers