donderdag, juni 13, 2024

RTL-presentator Boyan Ephraim heeft stijl, talent en een prachtige vriendin

Lees ook

Boyan Ephraim is één van de nieuwe sterren van het RTL Nieuws. De talentvolle presentator verovert steeds meer harten van kijkers en in zijn privéleven dat van vriendin Claire Verkade.

Ephraim is geboren op 10 juli 1995 en is een Nederlandse presentator en journalist. Hij is onder andere werkzaam bij RTL Nieuws. Van jongs af aan vond hij het al leuk om nieuwsberichten aan mensen te vertellen en dat was dan ook zijn grote droom. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij zijn droom kunnen waarmaken en is hij dus tegenwoordig werkzaam als presentator bij RTL Nieuws. Het verhaal gaat dat Boyan Ephraim in 2021 begint als freelance verslaggever op de nieuwsredactie van RTL. Tijdens zijn vakantie in Isola Bella met zijn vriendin Claire Verkade wordt hij ineens gebeld door RTL en werd hem gevraagd om in te vallen voor Jan de Hoop en Meike de Jong. Zijn jongensdroom kwam uit toen hij in 2021 zijn debuut maakte als presentator van het RTL Nieuws. Het moment zal hem altijd bij blijven.

De studie en carriére van Boyan Ephraim

Boyan Ephraim heeft journalistiek gestudeerd in Utrecht. Hij begon zijn werk carrière in 2012 bij een lokale omroep genaamd Lansingerland. Hij ontving een nominatie van Lokale Omroep Awards. Dit kreeg hij voor een documentaire die hij maakte over het oorlogsverleden van de betreffende gemeente. Daarnaast werkte Boyan Ephraim vele jaren als politiek verslaggever. Dat deed hij voor de plaatselijke krant. Later ging hij werken bij regionale omroepen zoals Omroep Gelderland, Omroep West en RTV Rijnmond. Dat deed hij als nieuwslezer en als freelance verslaggever. 4 augustus 2021 verscheen hij voor de eerste keer in het programma RTL Nieuws als nieuwslezer. Ook sinds 2021 leest hij het nieuws op radiozender Q Music.

Het privéleven van Boyan Ephraim

Boyan Ephraim heeft al een lange tijd een relatie met Claire Verkade. Zij studeert rechten in Rotterdam. Daarnaast draagt Boyan Ephraim graag modieuze kleding en ziet hij er behoorlijk afgetraind uit. Hij gaat vaak met vriendin Claire op vakantie en weekendjes weg. Claire Verkade is bevriend met bekende schaatster Jutta Leerdam. Daarnaast doet Claire Verkade aan hockey, koffie drinken met vriendinnen en borrelen. Ook kleedt ze net als haar vriend Boyan Ephraim zich heel elegant, stijlvol en is ze modebewust.

Het stotteren van Boyan Ephraim in zijn jeugd

Toen Boyan Ephraim kind was had hij een spraakgebrek. Zijn spraakgebrek weerhield hem er niet van om een carrière als nieuwslezer en journalist na te jagen. Tijdens zijn opleiding kwam hij erachter in een uitzending dat hij geen last had van stotteren en zijn spraakgebrek. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat je het kunt vergelijken met Miss Montreal en haar spraakgebrek. Miss Montreal stottert namelijk niet als ze zingt.

Is Boyan Ephraim actief op social media?

Boyan Ephraim is aardig actief op social media en hij heeft iets meer dan 6000 volgers op Instagram. Als je naar zijn Instagram pagina kijkt dan merk je dat hij veel berichten plaatst over zijn vakanties, zijn journalistieke werkzaamheden en zijn vriendin Claire Verkade. Naast Instagram is Boyan Ephraim ook heel actief op Twitter en plaats hij regelmatig tweets. Op Twitter heeft hij iets minder dan 1000 volgers.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers