woensdag, juli 24, 2024

Enzo Knol en vriendin  Myron aangehouden om asociaal rijgedrag

Lees ook

Enzo Knol en zijn vriendin Myron zijn onlangs door de politie aangehouden voor te hard  en asociaal rijden. Naar verluidt reden ze minstens 40 kilometer per uur harder dan toegestaan. Enzo lijkt het echter geen groot probleem te vinden en dit heeft hem veel kritiek opgeleverd.In een recente vlog deelde Enzo het incident met zijn volgers. Hij legde uit dat ze op weg naar huis waren van een verjaardagsfeestje toen ze door de politie aan de kant werden gezet. Myron zat achter het stuur, want Enzo had gedronken.

Tijdens de stop is te horen hoe de politieagent tegen Enzo zegt dat Myron 250 kilometer per uur reed, een snelheid die hij zou moeten evenaren om haar bij te houden. Uit het politierapport blijkt echter dat de enige snelheid die ze konden meten 170 kilometer per uur was.

Als gevolg van het incident kreeg Myron een boete van 261 euro, en het Openbaar Ministerie zal later beslissen of er aanvullende straffen komen, zoals een cursus.

Volgers vinden het net als de politie asociaal rijgedrag

Sinds het delen van het incident heeft Enzo veel kritiek gekregen van zijn volgelingen, die vinden dat hij de zaak serieuzer moet nemen. Enzo heeft zijn acties echter verdedigd en verklaard dat hij het allemaal niet zo erg vindt.

Enzo kwam vervolgens met een tweede reactie op de kritiek. Dit deed hij via Instagram. Hij legde uit dat hij begrijpt dat wat ze deden verkeerd was, en dat ze niet te hard hadden moeten rijden. Hij vindt echter ook dat het belangrijk is om de dingen te relativeren. Enzo wees erop dat er veel ergere dingen zijn die mensen dagelijks doen, zoals rijden onder invloed van drugs of alcohol, die veel ernstiger gevolgen kunnen hebben. Hij legde ook uit dat hij en Myron verantwoordelijkheid nemen voor hun daden en geleerd hebben van de ervaring.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers