woensdag, juli 24, 2024

Rafael van der Vaart werkloos en houdt zich vooral bezig met aftrekken

Lees ook

Opmerkelijke verklaring van Rafael van der Vaart tijdens een bijeenkomst in Duitsland. Een Duitse supporter vroeg de inmiddels 40-jarige oud-international wat hij tegenwoordig zoal doet. Bekend is dat Rafael op dit moment niet meer speelt en ook als trainer niet aan de bak komt. Wat hij dan wel doet om  zichzelf bezig te houden, wil hij mogelijk niet met de buitenwereld delen, gezien zijn opmerkelijke aftrek-gebaar dat hij als antwoord gaf op de vraag van de support.

Rafael van der Vaart heeft wel vaker dingen waarvan mensen zich afvragen; “Moet dat nou?” Zo kreeg hij bijvoorbeeld kort nadat hij in Sevilla voor Real Betis had gespeeld, bezoek van journalist Frits Barend. Die merkte op dat het niet zo goed leek te gaan met Rafael. Frits Barend liet Rafael daarop een documentaire zien met Estavana Polman, een handbalster uit Denemarken.

Rafael is een  bijzondere vreemdganger

Zodra hij beelden van Polman zag, was de oud-voetballer verkocht en vroeg Barend of hij hem met haar in contact kon brengen. Het klikte meteen tussen de twee en uiteindelijk gingen ze samenwonen. Daar eindigt het verhaal echter niet. Op het moment dat Barend Van der Vaart aan Polman voorstelde, had hij al een relatie met Christie Bokma. Toen Bokma ontdekte dat Van der Vaart haar bedroog met Polman, gaf hij dat meteen toe.

Ondanks het drama dat hun relatie omringde, bleven Van der Vaart en Polman bij elkaar en verwelkomden ze zelfs een kind op de wereld. Vandaag de dag gaat het nog steeds goed tussen hen, en Van der Vaart heeft zich zelfs teruggetrokken uit het voetbal om zich op zijn gezinsleven te richten. Wat werkzaamheden betreft is Van der Vaart eigenlijk alleen nog maar te zien als analist van voetbalwedstrijden. Dit doet hij echter meer als schnabbel dan dat er sprake is van een nieuwe carrière.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers