woensdag, juli 24, 2024

Gordon wil zo snel als mogelijk met zijn Gavin trouwen

Lees ook

Liefde kent geen grenzen en voor Gordon al zeker geen leeftijdsgrens. Gordon (54) en zijn nieuwe liefde Gavin (30) zijn daar het levende bewijs van. Onlangs heeft Gavin Gordon ten huwelijk gevraagd en de zanger is extatisch over het idee om zo snel mogelijk te trouwen. Ondanks enige scepsis van anderen over het tempo van hun relatie, is Gordon ervan overtuigd dat wat ze hebben echt en juist is.

In een interview met Shownieuws gutst Gordon over hoe snel hij en Gavin een team zijn geworden. Ze delen een diepe band die alleen maar sterker is geworden in de korte tijd dat ze samen zijn. Gordon erkent dat hun wervelende romance voor sommigen misschien te snel lijkt, maar hij gelooft er heilig in dat als het goed is, het goed is. En dus wil Gordon zijn zoveelste nieuwe vlam zo snel als mogelijk vast letten door met hem te trouwen.

Trouwen in de herfst

Het stel heeft al een datum geprikt voor hun huwelijk, dat in de herfst zal plaatsvinden. Hoewel ze de locatie voorlopig nog geheim houden, onthulde Gordon wel dat hij van plan is iets unieks te dragen voor de gelegenheid. Gevraagd naar zijn trouwkleding grapt Gordon dat hij een jurk zal dragen. Maar in alle ernst belooft hij dat het iets cools zal zijn dat zijn en Gavins persoonlijkheden weerspiegelt. Gavin is immers ook een stoere vent, aldus Gordon, dus moet de bruiloft ook zeker wat stoers hebben.

Het is hartverwarmend om Gordon en Gavin zo verliefd en opgewonden te zien over het begin van hun leven samen. Hun leeftijdsverschil doet misschien wat wenkbrauwen fronsen, maar uiteindelijk zijn het hun liefde en toewijding aan elkaar die het belangrijkst zijn. En met hun huwelijk op komst is er geen twijfel over mogelijk dat ze klaar zijn om als team alles aan te kunnen wat het leven op hun pad brengt. Gefeliciteerd, Gordon en Gavin!

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers