donderdag, mei 23, 2024

Felice Fleur: haar modellencarrière, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Felice Fleur is een Nederlands model. Ze werd op 13-jarige leeftijd gescout in Amsterdam. Inmiddels is Fleur uitgegroeid tot een model dat verschillende grote campagnes op haar naam heeft staan. In Nederland kreeg ze vooral bekendheid door haar deelname aan het programma Klokhuis met een item over modellen. Meer weten over Felice Fleur? Hier vind je alles over haar carrière en privéleven in haar wiki.

Jong gespot is oud gedaan

De carrière van Felice Fleur begint al op jonge leeftijd. Ze wordt gespot in haar woonplaats Amsterdam en daar begint haar modellencarrière. Ze doet mee aan de ELITE Modellook; op basis hiervan komen er al verschillende opdrachten binnen. Felice Fleur besluit zich eerst vooral te richten op haar school. Sinds 2012 houdt ze zich fulltime bezig met modellenwerk.

Inmiddels is ze al een tijd actief en nog steeds een gewild model. Zo staat Fleur onder andere model voor verschillende kleding- en sieradenmerken, zowel in Nederland als in het buitenland. Ze heeft shows in Londen, Milaan en New York voor merken als Hunkemöller, Andrélon en McGregor. In 2019 verschijnt er een aflevering op NPO over het leven van Felice Fleur en hoe zijn haar weg als model heeft bewandeld.

Felice Fleur heeft een relatie met Jonathan Tugendhaft

Felice Fleur heeft een relatie met vriend Jonathan Tugendhaft; ze zijn in 2020 getrouwd en wonen in Amsterdam. Wanneer hun relatie exact is begonnen en hoe zij elkaar hebben ontmoet is niet geheel duidelijk, maar feit is dat ze vanaf medio 2016 op elkaars Instagram verschijnen. Op hun Instagram wordt bovendien duidelijk dat familie belangrijk voor het stel is, dat ze graag genieten van zonnige vakanties en wintersport en bovenal heel erg gek op elkaar zijn.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers