woensdag, juli 24, 2024

Leco van Zadelhoff: stylist van de sterren, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Leco van Zadelhoff is één van Nederlands meeste bekende visagisten en stylisten. Daarnaast is hij ook presentator en schrijver. Leco van Zadelhoff werd geboren in Harderwijk in 1968. Hier begon hij zijn carrière bij een kapper.

Persoonlijke styliste en visagiste van Leontine Borsato

Nadat hij zijn kappersopleiding had afgerond, ging hij aan het werk als visagist voor zender Veronica. Bij Veronica leerde hij Leontine Ruiters kennen. Zij reisden veel samen door Nederland voor het opnemen van fotoshoots en commercials.

Stylist van de sterren

Leco deed niet alleen de visagie en styling van Leontine Borsato, maar ook van vele anderen. Hij is dan ook één van de meest bekende visagisten van bekende Nederlanders. Zo deed hij de onder andere de make-up van Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Daphne Deckers en Winston Gerschtanowitz. Leco is een goede collega van Fred van Leer.

Boeken van Leco van Zadelhoff

Leco bracht ook meerdere boeken uit over beauty en haar. Hierin geeft hij persoonlijke tips en vertelt hij verhalen van achter de schermen. Hij bracht boeken uit genaamd Glamour Beauty Boek, Beau Monde het haarboek en Mooi!

Meer dan alleen een visagist en stylist

Op tv was Leco te zien als presentator. Zo presenteerde hij samen met Leontine Borsato Style & Beauty. Ook was hij te zien als mode- en lifestyledeskundige in RTL Boulevard en Shownieuws. Leco lanceerde verder zijn eigen brillenlijn met Het Huis Opticiens. Ook is Van Zadelhoff het gezicht geweest van L’Oréal Professionnel Nederland en Robijn.

Leco van Zadelhoff heeft een relatie met Carlos Alberto

Leco is heeft in 2019 zijn vriend Carlos Alberto ten huwelijk gevraagd. Ze kondigden dit aan met een mooie foto op Instagram. Carlos is bijna twintig jaar jonger dan Leco en is van Braziliaanse afkomst. Het stel leerde elkaar in 2016 kennen tijdens een vakantie.

Daarvoor had Leco tot 2016 bijna twintig jaar een relatie met Rob Sintenie, dat helaas op de klippen liep. Samen met Rob heeft Leco een dochter.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers