donderdag, juni 13, 2024

Lienke de Jong: Fitgirl en influencer, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Kun je s’ochtends slecht uit je bed komen? Lienke de Jong heeft daar een oplossing voor. Deze influencer vertelt op haar platform ‘Dear Good Morning’ hoe ook jij een ochtendmens kunt worden. En zij kan het weten, want zo heeft ze zichzelf ook gemotiveerd om vroeg op te staan.

Vroeg opstaan om te sporten

Jezelf met moeite het bed uit hijsen wanneer de wekker gaat. Het is voor veel mensen een herkenbaar begin van de dag. Ook de ochtenden van Lienke de Jong zagen er zo uit. Na haar studie Kunstmanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht moest ze wennen aan het ritme van een fulltimebaan. Ondanks dat het eigenlijk haar droombaan was voelde ze zich geleefd en dat ze geen tijd meer had om te sporten. Daarom vond ze dat het roer om moest. Ze zette haar wekker eerder om de dag te kunnen beginnen met hardlopen. Toen de wekker ging wist ze zichzelf te motiveren om op te staan en te gaan hardlopen. Na het sporten voelde ze zich zodanig gerevitaliseerd dat ze sindsdien elke dag vroeg opstaat en begint met hardlopen.

Vitter en vrolijker door vroeg opstaan

Lienke de Jong kreeg zoveel energie van het sporten dat ze haar enthousiasme met anderen ging delen op social media kanalen. Ze postte foto’s van zichzelf tijdens het hardlopen. Dat deed ze deels om zichzelf te motiveren, maar ook om anderen te enthousiasmeren om ook vroeger op te staan. Ze merkte namelijk dat ze zich steeds vitter en vrolijker ging voelen door het vroege opstaan en het sporten. En haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Al gauw had ze haar collega’s ook geïnspireerd om vroeger aan de dag te beginnen en begon ze een blog om al haar bevindingen te kunnen delen.

Vroeg uit de veren

Haar blog met de toepasselijke titel ‘Dear Good Morning’ is inmiddels uitgegroeid tot een platform met een community van meer dan 100.000 volgers. Op het blog vindt je tips, workouts en kun je connecten met de community. Ook heeft Lienke de Jong een boek geschreven over vroeg opstaan, waarin je tips en opdrachten kunt vinden om ook energieker door het leven te gaan door vroeger op te staan. Ze was bovendien in meerdere video’s met Arie Boomsma te zien. Dus wil je ook fluitend aan de dag beginnen? Laat je dan inspireren door Lienke de Jong en de andere vroege vogels van het platform ‘Dear Good Morning’.

Het privéleven van Lienke de Jong

Lienke de Jong noemt zichzelf ondernemer, ochtendgek, sporter, content creator en presentatrice. De enthousiaste lifestyle influencer deelt spaarzaam meer details over haar persoonlijk leven. Wel vertelde ze in een interview een relatie te hebben. Ze woont ook samen met haar vriend en katten, getuige haar dagbeschrijving: ,,Ik begin elke dag met een workout in de gym. Daar ben ik om 07:00 uur. Thuis ga ik douchen, koffie drinken en ontbijten. Meestal begin ik mijn werkdag thuis aan de keukentafel. Als mijn vriend thuis is, zoek ik een koffietentje waar ik een aantal uur werk. in de namiddag neem ik meestal een break omdat mijn vriend dan ook vrij is. Hij werkt in de avonden nog een aantal uurtjes en dan kruip ik ook weer achter mijn laptop.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers