donderdag, mei 23, 2024

Martijn Krabbé loopt winkel uit zonder te betalen

Lees ook

Yvonne Coldeweijer heeft van een van haar spionnen vernomen dat Martijn Krabbé onlangs de Burberry-winkel in de P.C. Hooftstraat bezocht om een nieuwe sjaal te kopen. Zijn winkelbezoek was echter geen prettige ervaring voor het personeel. Volgens een medewerker van de winkel zou Martijn zich hebben misdragen en extreem onbeschoft gedrag hebben vertoond.”Ik was echt geschokt door hoe hij zich in de winkel gedroeg,” zei de medewerker in een gesprek met Juice Koningin Yvonne Coldeweijer. “Hij keek ons niet eens aan en liep weg met een artikel waar het alarmlabel nog aan zat. Toen ik hem terugriep om hem te helpen, negeerde hij me volledig en vertrok op zijn scooter.”

Het item in kwestie was een Burberry sjaal, en de medewerker probeerde Martijn te helpen door het alarmlabel te verwijderen. Hij toonde echter geen respect of dankbaarheid tegenover het personeel en liep gewoon weg met het voorwerp. De medewerker was begrijpelijkerwijs teleurgesteld over het gedrag van Martijn, vooral omdat hij een publiek figuur is en een goed voorbeeld voor anderen zou moeten zijn.

Hij heeft wel vaker onbeschofte uitspattingen

Martijn Krabbé is immers nog steeds een van de populairste tv-presentatoren van Nederland. Hij presenteert al jaren populaire televisieprogramma’s als Holland’s Got Talent en The Voice Kids. Het is echter niet de eerste keer dat er verhalen de ronde doen over Krabbé’s gedrag op de set.In feite deelde een voormalige medewerker van The Voice Kids eerder een incident waarbij Krabbé zijn geduld verloor tijdens een generale repetitie. Volgens de bron schreeuwde Krabbé tegen de medewerker achter de autocue en zei: “Kun je het nog niet goed doen? Je hebt hier maar één baan hé!” Het incident was zo heftig dat het productieteam tien minuten pauze moest nemen om Krabbé te kalmeren.

Dit incident roept vragen op over het gedrag van tv-presentatoren en de werkomgeving op de set. Veel mensen zien tv-presentatoren als beroemdheden die alles onder controle hebben, maar incidenten als deze onthullen de werkelijkheid achter de schermen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers