dinsdag, april 16, 2024

Mikky Kiemeney: Frenkie-vriendin, mode-onderneemster en haar achtergrond

Lees ook

Er zijn meerdere manieren om in de spotlights te belandden. Mikky Kiemeney heeft er meerdere: topsport en mode. Mikky (17 april 1998) heeft een relatie met topvoetballer Frenkie de Jong.

Als een van de belangrijke spelers van FC Barcelona en de best betaalde spelers in het voetbal, is Mikkie ongetwijfeld de term ‘voetbalvrouw’ toe te bedelen. Maar zelf is ze inmiddels ook erg bekend. Als influencer maakt Mikky indruk op meer dan anderhalf miljoen volgers en als ondernemer timmert ze ook al aardig aan de weg. Ze is modeontwerpster en eigenaresse van het kledingmerk MIKKI KI, met dank aan haar studie bij de academie van Jan des Bouvrie. Ze was in 2019 te gast bij mede-influencer Anna Nooshin.

Gedeelde topsportbeleving

Niet alleen vanwege Frenkie is Mikky vertrouwd met topsport. Mikky was zelf van kleins af aan al een fanatieke hockeyspeler. Ze groeide op in het knusse dorp Hilvarenbeek, net onder Tilburg. Toen ze zich ging oriënteren voor een middelbare school koos ze voor het Koning Willem II college, die een topsportopleiding aanbiedt voor veelbelovende sporters. Dit sloot goed aan bij de vele hockeytainingen die Mikky moest volgen om op hoog niveau te kunnen blijven sporten. Na de middelbare school ging ze sport en economie studeren. Mikky Kiemeney is wat dat betreft in elk opzicht een echte sportvrouw.

Nuchtere Brabantse

Hoewel Mikky al op jonge leeftijd heel wat roem heeft vergaard door haar vriend en haar eigen succes op sociale media, noemt ze zichzelf erg nuchter. Zij en Frenkie hebben een huis in Barcelona en veel geld tot hun beschikking. Toch zou Mikky Kiemeney niet in gigantische villa’s willen wonen. Daar voelt ze zich te nuchter voor. Hoewel ze een leven heeft dat met glitter en glamour lijkt te zijn gevuld, blijft ze ook een nuchtere Brabantse. Als het beroemde leven haar te veel wordt, weet ze de weg naar Hilvarenbeek snel terug te vinden. Dan is ze graag samen bij haar hechte familie van vader, moeder en twee broers. Ook met haar oma, die inmiddels boven de negentig is, heeft ze een hechte band. En omdat iedereen in de familie in dezelfde straat woont, is het niet moeilijk met beide benen op de grond te blijven staan.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers