zaterdag, mei 18, 2024

Oud-scheidsrechter Bjorn Kuipers zet riante villa te koop

Lees ook

Bjorn Kuipers heeft een imposante carrière als internationaal scheidsrechter achter de rug. In 2021 nam hij de fluit aan de wilgen en floot hij internationaal de EK-finale tussen Engeland en Italië. In de Nederlandse competitie bedankte de KNVB hem door hem aan te stellen bij de kraker tussen Ajax en Feyenoord. Zijn glorieuze carrière heeft hem echter niet het fortuin bezorgd waarmee hij in 2006 zijn riante villa van betaalde. Dat fortuin, Kuipers is inmiddels multimiljonair, verdiende hij met zijn twee goed lopende supermarkten.

Villa moet 4 ton winst opleveren

Kuipers kocht in 2016 de riante villa voor €720.000,- en nam daarvoor een hypotheek van €725.000,-. De huidige vraagprijs bedraagt maar liefst een slordige €400.000,- meer, namelijk €1.095.000,-. Zeker dus geen verkeerde investering van de oud-leidsman.  Kuipers verkoop de villa omdat hij in Oldenzaal een compleet nieuwe villa wil laten bouwen. Villa van Kuipers biedt 408 vierkante meter ruimte en alle 10 kamers van de woning zijn groot genoeg om er een auto of twee in te parkeren. Dat geldt ook voor de indrukwekkende keuken. Wie zijn intrek neemt in de villa heeft de beschikking over vier slaapkamers, twee badkamers, een eetkamer en een combinatie woonkamer en keuken, een zogenaamde woonkeuken. Daarnaast zijn er twee kantoorruimten in de villa te vinden.

De ruime tuin die op het westen ligt, kan bereikt worden via de woonkeuken, welke overigens van alle apparatuur en vloerverwarming is voorzien.  De oprit van de villa leidt naar een carport waar ruimte is voor twee auto’s.

Je kunt de binnen gluren in de villa via deze link.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers