donderdag, juni 13, 2024

Vriendin Kirsten doet boekje open over romantisch weekend weg met Nick Schilder

Lees ook

Ruzie maken is onder koppels niets onbekends. En dat is volgens kenners maar goed ook, want een flinke ruzie schijnt de relatie alleen maar te verstevigen. Daar kunnen Nick Schilder, bekend van Nick en Simon, en zijn vrouw Kirsten over meepraten. Samen leuke dingen doen, samen eten en samen het bed delen: het zijn allemaal dingen die zij (en wij allemaal) nodig hebben om een gezonde en langdurige relatie met iemand te hebben. Maar een weekendje weg zat er voor Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten lange tijd niet in en staat voorlopig ook niet meer op de kalender.

Want die ene keer dat ze besloten er samen op uit te trekken en een weekendje zonder de kinderen op pad te gaan, ging het echt helemaal mis. Niet zozeer dat het stel het hele weekend ruzie maakte, want dan zouden ze in ieder geval nog samen een weekend weg zijn geweest. Nee, het zat even net wat anders. Kirsten kreeg namelijk enorme last van heimwee. Ze miste de kinderen en de huiselijk omgeving. Sowieso vindt Kirsten het moeilijk om dingen uiit handen geven en al helemaal wanneer het aankomt op de verzorging van haar kinderen.

Terug naar huis

Kirsten vertelt hierover in Party: “Ik kreeg letterlijk buikpijn van de heimwee en begon stiekem al wat naar vluchten terug huiswaarts te kijken”.  Manlief viel dat als snel op en vroeg haar of ze het nog wel leuk vond. Het antwoord laat zich raden en het stel zat dezelfde avond nog in het vliegtuig terug naar Nederland.

Kirsten geeft aan dat ze het ontzettend lief vond van haar man dat hij zo begripvol was. Natuurlijk hebben ook wij er behoefte aan ons niet alleen maar pappa en mamma te voelen maar ook gewoon man en vrouw. Om dat gevoel zo af en toe toch te ervaren gaan de twee regelmatig uit eten of samen te lunchen. Een weekendje weg zit er, zolang er nog kinderen thuis rondlopen, voorlopig waarschijnlijk niet echt in.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers