zondag, april 21, 2024

Rick Evers: Koninklijk Huis-watcher, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Deze Koninklijk Huis-deskundige Rick Evers is geboren op 23 september 1987 in Erp in Noord Brabant. Evers begon zijn carrière met een opleiding aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Eindhoven.

Tijdens zijn opleiding kwam hij er al achter dat hij een grote interesse had voor het Koninklijk Huis. Na zijn studie begon hij als verslaggeven bij Royalty, een vijf-wekelijks tijdschrift gevuld met verhalen en interviews over alle koninklijke families over de hele wereld. Hier ligt de voorkeur voor het Nederlandse Koninklijk Huis.

Loopbaan

Later schreef Evers ook voor Vorsten, een vergelijkbaar vier wekelijks tijdschrift en The Crown, een internationaal tijdschrift geschreven in het Engels over de royalty’s. The Crown is onderdeel van New Skool Media evenals Vorsten. Tevens is Evers ook verslaggever geweest bij Elegance het eerste glossy  maandblad van Nederland. Daarnaast heeft Evers ook een boek geschreven genaamd Máxima, Meer dan Majesteit. Een boek over koningin Maxima waarbij Evers haar een jaar lang heeft gevolgd en vele medewerkers heeft geïnterviewd. Máxima, Meer dan Majesteit komt in april van 2021 uit.

Televisie

Evers is ook regelmatig op de televisie te zien. Hij was presentator en royalty kenner bij 6 Inside, een showbizz nieuwsprogramma te zien op SBS6. Daarnaast was hij regelmatig te gast bij verschillende programma’s en radiozenders zoals NPO Radio 1/2/3, 100%NL, Koffietijd, Blauw Bloed, RTL Nieuws, 1Vandaag, EditieNL, RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Libelle en nog vele anderen.

Het privéleven van Rick Evers

In 2017 heeft Evers een relatie gekregen met Robbie Kammeijer. Een bekende presentator die was begonnen bij het Jeugdjournaal maar als snel de overstap maakte naar RTL 4, waar hij dagelijks te zien is bij Editie NL. In 2019 kwam een einde aan de relatie. Tegenwoordig heeft Evers een relatie met Richard Wanders, een klassieke bariton die regelmatig te zien en te horen is bij verschillende opera’s. Samenwonen doen ze nog niet want Evers woont momenteel samen met zijn boxer in Den Bosch.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers