zondag, april 21, 2024

Romee Strijd: topmodel, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Romee Strijd is een Nederlands topmodel. Ze werd geboren in Zoetermeer in 1995. Ze is een bekend model wereldwijd. Romee Strijd werd in het begin van haar carrière ook wel de nieuwe Doutzen Kroes genoemd.

Victoria’s Secret Show 

Op 16-jarige leeftijd werd Romee al gescout bij modellenbureau DNA Model Management. In 2014 liep ze voor het eerst de Victoria’s Secret show en brak ze volledig door als succesvol model. Een jaar later werd ze officieel een Victoria’s Secret Angel als een opvolger van Doutzen Kroes. Verder liep Romee veel shows voor veel diverse merken. Ze deed modellenwerk voor merken als Yves Saint Laurent, Balmain, Prada, Burberry en Céline.

Instagram en YouTube

Romee heeft een Instagram account met bijna zeven miljoen volgers. Ze is erg open over haar werk als model. Ze laat graag foto’s zien van behind the scenes bij fotoshoots, welke workouts ze dagelijks doet en foto’s met andere wereldberoemde modellen. Ook op haar YouTube kanaal heeft ze erg veel volgers. Hier laat ze haar dagelijks leven zien in vlogs en laat ze precies zien wat ze zoal eet in een dag als topmodel.

Het privéleven van Romee Strijd

Op 15-jarige leeftijd kreeg Romee Strijd een relatie met Laurens van Leeuwen, met wie ze nu nog steeds samen is. In 2018 trouwde het koppel. In 2020 maakte het stel via Instagram bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kind. Ze vertelde daarbij dat ze aan een hormonale afwijking genaamd PCOS heeft, waardoor het erg onzeker was of dat ze zwanger zou kunnen worden. PCOS wordt veroorzaakt door stress, dus vanaf dat moment is Romee haar levensstijl als topmodel te verminderen. Haar leven bestond uit veel reizen en intensief trainen. Ze laat weten dat ze samen met Laurens een huis in Nederland heeft gekocht om meer met familie te zijn tijdens de zwangerschap en wanneer de baby geboren wordt.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers