donderdag, juni 13, 2024

Caroline Brouwer | Alles over de vrolijke sidekick van Rob Stenders

Lees ook

Wie is toch de vrouw achter die heerlijke stem? De grappige sidekick van Rob Stenders? Zie hier het antwoord: haar naam is Caroline Brouwer.

Ze is de redder in de chaos in het hoofd van Robbie. Zijn rechterhand. Caroline zorgt dat het radioprogramma blijft lopen. Je hoort Caroline in de Stenders Platen Bonanza, One Night Stenders. Maar wie is deze vrouw?

Wie is de partner van Caroline Brouwer?

Met haar rode haren en stralende glimlach mag de sidekick van Stenders met recht een opgewekte verschijning genoemd worden. Caroline woont in Utrecht en heeft een relatie met fotograaf Ben Houdijk. Oorspronkelijk komt ze uit Enschede. Wat zo leuk is aan haar? ,,Wij zijn de schaamte toch allang voorbij”, schrijft ze op haar eigen website. ,,Achter de schermen zingen we. Keihard.” Caroline heeft ook een eigen karaoke-onderdeel in Stenders Platen Bonanza.

Ze werkt ook al heel lang samen met Rob Stenders. Onder meer bij zijn KX Radio, maar later ook als vaste sidekick tijdens One Night Stenders op Radio 2. Op KX Radio presenteerde Brouwer drie jaar lang het programma ‘Vrouwen met knoppen’, waarin ze samen met onder andere Suzanne Bosman en Evelien de Bruijn bekende Nederlandse mannen interviewde.

Rob Stenders is lyrisch over haar: ,,Sommige mensen lijken geboren om het verschil te maken. Caroline Brouwer is zo iemand. Ze is creatief, energiek, oplossingsgericht en betrokken. Ze is het type geen gezeur maar aanpakken! Ik beschouw haar als zeer inspirerend en een groot genoegen om mee samen te werken.”

Caroline Brouwer is de sidekick van Rob Stenders

Zelf omschrijft ze hun programma: ,,Stenders Platenbonanza is een nieuw radioprogramma gebaseerd op zo’n oeroud gegeven dat we nog even dachten dat we dat niet verkocht kregen, maar we deden het, en de reacties zijn overdonderend! Bij ons mag je platen aanvragen. Twee uur lang. Wat gezien de reacties belachelijk kort is.”

Rob Stenders en Caroline Brouwer hebben dus geen relatie.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers