donderdag, mei 23, 2024

Alles over Igmar Felicia, de populaire radio-dj met tv uitstapjes

Lees ook

Igmar Felicia is een Nederlandse radio-dj. Hij werd geboren in Amersfoort in 1990. Hij begon zijn carrière bij de radio bij de lokale omroep Roulette FM.

Start carrière bij SLAM!

In 2013 ging hij aan de slag bij SLAM! Bij dit radiostation presenteerde hij ieder weekend het programma Recharge. In 2014 maakt Igmar de overstap naar de avond bij SLAM! Hij presenteerde van maandag tot en met donderdag zijn eigen programma genaamd Bij Igmar. In 2014 won Igmar een Marconi Award voor ‘Aanstormend Talent’.

Overstap naar Qmusic

In 2017 maakte Igmar de overstap naar Qmusic. Bij deze omroep ging hij samen met Fien Vermeulen en Mattie Valk het programma Mattie, Fien & Igmar presenteren. Dit programma stopte een jaar later, waarop Igmar verhuisde naar de avond.

Radio 538 en RUMAG

In 2019 stapte Igmar over van Qmusic naar Radio 538. Hij kreeg daar een eigen show in de weekend avonduren. Ook werd Igmar het vaste gezicht van TV 538 en het Youtube-kanaal van Radio 538. Verder is Igmar ook te zien op het Youtube-kanaal van RUMAG. Hij presenteert hier de serie RUMAG Roulette. Hierbij kwamen al bekende gasten langs, zoals Jesse Klaver, Bizzey en Humberto Tan.

Tv debuut bij RTL Boulevard

Sinds 2018 is Igmar ook op de Nederlandse televisie te zien. Hij deelt zijn kennis over muziek bij RTL Boulevard. Verder was Igmar in 2019 ook op tv te zien in het programma De Slimste Mens, hij werd hier uiteindelijke vijfde. Sinds 2020 presenteert Igmar het programma Zapplive.

Igmar Felicia partner

Igmar had sinds mei 2019 een relatie met Qmusic-collega Fien Vermeulen. Fien Vermeulen werd ook bekend van haar deelname aan het programma Expeditie Robinson. In 2020 gingen de twee uit elkaar. Vermeulen heeft inmiddels een nieuwe vriend met wie ze gelukkig is. Over de huidige relatiestatus van Igmar Felicia is weinig bekend.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers