zaterdag, juni 3, 2023

Chris Zegers | Alles over de reislustige presentator

Lees ook

Chris Zegers is een Nederlandse acteur die geboren is op 2 februari 1983 in Amsterdam. Hij studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en maakte in 2005 zijn debuut op het toneel in de voorstelling ‘Gezocht’.

Zegers heeft in verschillende films en tv-series gespeeld. Hij heeft ook in verschillende musicals gestaan. Hij is bekend als presentator van ‘3 op reis’, Break Free en deed mee aan Wie is de Mol?

Naast zijn carrière als acteur is Zegers ook een fanatiek reiziger. Hij heeft in verschillende landen gereisd. Zegers doet verslag van zijn reizen. Hij vertelt ook over zijn ervaringen in verschillende landen en steden en deel hij tips over waar je heen moet gaan en wat je moet doen. Zegers is een fervent voorstander van duurzaam toerisme en probeert mensen te motiveren om meer te reizen, maar ook om de natuur te respecteren en de lokale gemeenschap te betrekken bij de toeristische activiteiten.

Chris Zegers heeft sinds 2009 een relatie met Marije Braber. Samen hebben ze twee kinderen: Eden en Riven. Chris schermt zijn kinderen en gezin zoveel mogelijk af van de spotlights. Marije Braber werkt als producer en ontwerpster. Hun bijzondere huis wordt ook wel Villa Langkous genoemd.

Laatste nieuws

Nicol Kremers doet alsnog aangifte van mishandeling tegen Peter Gillis

Volgens Patty Brard, die met Nicol Kremers heeft gesproken, zal zij een jaar na het vermeende incident een aanklacht...

Vers van de Pers