donderdag, mei 23, 2024

Deze foto’s bewijzen dat Nicolette Kluijver nog altijd spetterend knap is

Lees ook

Nicolette Kluijver kende veelbewogen jaren waarin ze moest knokken tegen longkanker en haar huwelijk leek te zijn gestrand. Desondanks bleef ze schitteren als presentatrice van Expeditie Robinson en ziet ze er ondanks de heftige jaren nog altijd erg mooi verzorgd uit.

Kluijver is dus een Nederlandse presentatrice. Ze werd geboren in Hilversum in 1984. De moeder van Nicolette gaf haar 10-jarige dochter op voor Kinderen voor Kinderen on Tour. Zo rolde ze op jonge leeftijd al de entertainment wereld in.

Talentvol

Op 16-jarige leeftijd ging Nicolette al aan het werk voor de lokale omroep in haar woonplaats Almere. Een jaar later werd Kluijver op 17-jarige leeftijd ontdekt door modellenbureau Elite Model. Ze reisde de wereld over en deed werk voor merken als G-Star, Tommy Hilfiger en Diesel.

Overstap naar televisie

Vanaf 2006 presenteerde Nicolette het programma 6pack en ging ze aan het werk voor Spuiten en Slikken op BNN. Samen met Dennis Storm presenteerde ze het reisprogramma Weg met BNN en De Klimaatpolitie. Ook deed ze mee aan het programma Try Before You Die, waarmee ze met de politie in aanraking kwam, omdat ze aan de noodrem had getrokken in de trein.

Vele talenten

Haar presentatietalent werd opgemerkt, want in 2008 werd ze genomineerd voor de Televizier Talent Award voor aanstormend talent. In 2014 maakte Nicolette de overstap naar RTL. Hier presenteert ze sinds 2014 Expeditie Robinson en Online Misbruik.

Twee jaar later was Nicolette Kluijver te zien in een naaktreportage in de Playboy. Ook werd Nicolette verkozen tot ‘Meest sexy Vegetariër’. Samen met Wakker Dier zet ze zich in tegen de verkoop van plofkippen.

Wel of geen relatie meer met Joost Staudt?

Nicolette Kluijver trouwde in 2012 met haar man Joost Staudt, die plastisch chirurg is van beroep. Hoe ze haar vriend heeft leren kennen is niet bekend. Samen kregen ze twee dochters en een zoon, waaronder een tweeling. In 2020 maakte ze in een interview bekend dat ze van haar man gaat scheiden, maar naar verluidt zijn de scheidingspapieren nog niet getekend. Ze zegt nog steeds een hele goed band met haar ex-man te hebben en de kinderen nog steeds op de boerderij van het koppel wonen. ,,Ik vind het heel fijn hoe we echt samen de kinderen opvoeden. Maar wat zijn jullie dan van elkaar? wordt me vaak gevraagd. Ik ben gestopt met dat te omschrijven. (…) Wat voor sticker we er ook op plakken, het past niet bij wat het is”, vertelde ze aan &C.

Longkanker

In 2017 werd er longkanker bij Nicolette Kluijver geconstateerd, ze liet een deel van haar linkerlong verwijderen. Het waren hele heftige jaren voor haar, maar gelukkig gaat het nu erg goed met haar gezondheid.

Instagram Nicolette Kluijver

Net als veel andere BN’ers geeft Nicolette Kluijver op Instagram een kijkje in haar privéleven. Daar is te zien dat ze goed bevriend is met Dennis Weening en Rick Brandsteder. Ook werkt ze heel fijn samen met collega Kaj Gorgels.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers