zondag, april 21, 2024

Enzo Knol: zijn YouTube-succes, zijn liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Enzo Knol is een Nederlandse YouTuber en stemacteur. Hij werd op 8 juni 1993 geboren in Rolde, Drenthe. Bij het grote publiek is Knol vooral bekend van zijn video’s op YouTube. Hij is een van de meest succesvolle Nederlandstalige youtubers. Wanneer je meer wilt weten over Enzo Knol en zijn leven, kun je dat hier lezen in zijn wiki.

Grote doorbraak op YouTube

De broer van Enzo Knol, Milan, maakt al langer video’s op het internet. Knol besluit om dit ook te gaan doen. Hij maakt zijn eerste video op 9 juni 2013. Het kanaal van Enzo krijgt veel bekendheid wanneer hij een video plaatst over een stunt op zijn fiets, waardoor hij zijn arm breekt. Hierdoor groeit het aantal abonnees op zijn kanaal: in 2014 heeft hij er al ruim 400.000. Sinds 2015 wordt Enzo Knol gezien als de grootste Nederlandse YouTuber. Hij is sindsdien ook regelmatig op televisie te zien, waaronder bij RTL Late Night. In 2017 kreeg hij een wassen beeld in Madame Tussauds.

Enzo Knol maakt dagelijks video’s. Hij uploadt iedere dag om 16.00 uur een nieuwe vlog over zijn dagelijks leven op zijn eerste kanaal: EnzoKnol. Daarnaast heeft hij ook nog een tweede kanaal: EnzoKnol2. Hiervoor maakt hij vooral video’s over gamen. De gamevideos gaan onder andere over Minecraft en Fortnite. In 2015 bracht Knol zijn eerste boek uit: Knolpower! Ook heeft hij een eigen kledinglijn met dezelfde naam; deze lijn verkoopt hij in zijn webshop. Verder heeft Knol verschillende rollen gekregen als stemacteur in animatiefilms.

Het privéleven van Enzo Knol

Op dit moment heeft Enzo Knol volgens diverse media een relatie met Myron Koops. De vriendin van Enzo Knol studeert communicatie in Groningen en komt uit Borger. Ze leerden elkaar in 2018 kennen tijdens het karten. Van Enzo Knol is bekend dat hij lange tijd een relatie had met zangeres en YouTuber Dee van der Zeeuw. Zij gingen al eerder kort uit elkaar, maar kwamen daarna weer samen. In 2018 maakten ze via een video bekend officieel uit elkaar te gaan na een relatie van 5 jaar. Knol woont in Zeist, in maart 2016 kocht hij hier een appartement.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers