woensdag, juli 24, 2024

Paul Rabbering: radio DJ, zijn achtergrond en privéleven

Lees ook

Paul Rabbering is een Nederlands radio-dj. Hij werd geboren in Etten-Leur in 1979. Paul Rabbering heeft een relatie met Dionne Hekkers.

Hij studeerde aan de School of Media in Zwolle. In 1992 begon Rabberings carrière bij de radio. Hij presenteerde diverse programma’s bij de lokale omroep Radio Noordoostpolder. Zo kreeg hij daar zijn eigen zaterdagavondprogramma genaamd Paul’s Power Show.

Start loopbaan bij BNN

In 2000 ging Paul Rabbering stage lopen bij BNN en hij kreeg de mogelijkheid zich vervolgens te ontwikkelen tot dj. Zo deed hij onder andere de vormgeving en voice-overs voor verschillende BNN tv programma’s .

Overstap naar KRO

In 2004 maakte Rabbering de overstap naar KRO en maakt daar dagelijks het programma RabRadio. Iedere zondagavond presenteerde hij samen met Sofie van den Enk het programma PS Radio, een radioprogramma over liefde en relaties bij 3FM. In 2015 presenteerde hij het radioprogramma Paul! bij NPO Radio 2.

Overstap AVROTROS en winnaar Wie is de Mol?

Paul Rabbering maakte de overstap naar AVROTROS in 2018 waar hij het programma Rabbering Laat presenteerde. In 2007 was Paul te zien op tv in het programma Wie is de Mol? Hij werd de winnaar van dit programma met een geldpot van €17.300,-.

Opgesloten in het Glazen Huis

In 2008 zat Rabbering samen met zijn 3FM collega’s Giel Beelen en Coen Swijnenberg opgesloten in het Glazen Huis in Breda voor Serious Request. In 2013 en 2015 werd hij ook opgesloten om geld op te halen voor diverse goede doelen.

Relatie met Dionne

Paul Rabering heeft een relatie met Dionne Hekkers, die ook in de mediawereld actief is en werkt bij KRO-NCRV als Marketing Communicatie & Persvoorlichting. Aanvankelijk hield de radio DJ verborgen met wie hij samen was. Paul kreeg samen met zijn vriendin Dionne in 2019 een zoontje genaamd Abel. Paul maakte het nieuws bekend met een lieve foto op zijn Instagram met zijn pasgeboren zoon. Voor zijn relatie met Dionne had Paul Rabbering zes jaar een relatie met Nederlandse zangeres Krystl. Ook Krystl is naar verluidt weer gelukkig in de liefde. Haar nieuwe vriend heet Obbe.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers