zondag, april 21, 2024

Quin van der Zeeuw: YouTuber & vriend van Enzo Knol, zijn achtergrond en zijn privéleven

Lees ook

Quin van der Zeeuw, ook wel bekend als YouTuber UberQuin, is bekend geworden omdat hij het broertje is van Dee van der Zeeuw, beter bekend als de ex-vriendin van Enzo Knol. Op aanraden van Enzo Knol is Van der Zeeuw zelf ook een YouTube kanaal begonnen op 8 november 2013. Op zijn kanaal uploadt hij vlogs en gaming video’s. Hij is begonnen met spellen zoals Minecraft, Fortnite  en verschillende mobile games. Daarna is hij meer vlogs gaan opnemen met zijn familie en vrienden. Inmiddels heeft zijn kanaal meer dan 500 duizend abonnees en meer dan 100 miljoen weergaven.

Vlogs en gaming

In de vlogs van Van der Zeeuw laat hij de gekste dingen zien die hij meemaakt met zijn vrienden, zijn vriendin Isa Scholten en zijn hond Bumper. Ondanks dat de relatie tussen zijn zus Dee en Enzo Knol voorbij is maken hij en Enzo nog vaak video’s samen. Enzo Knol noemt Van der Zeeuw ook nog regelmatig zijn kleine broertje. Om meer onderscheid te creëren tussen zijn gaming video’s en vlogs is Van der Zeeuw een tweede YouTube-kanaal begonnen genaamd UberQuinnie. Daar upload hij alleen nog maar gaming video’s, zodat zijn eerste kanaal gereserveerd is voor vlogs.

Zijn tweede kanaal is iets minder bekend, maar is met meer dan 50 duizend abonnees en bijna driemiljoen weergaven nog steeds een van de bekendere YouTube gaming kanalen. Naast YouTube is Van der Zeeuw ook bekend op Instagram, waar hij meer dan 700 duizend volgers heeft. Op Instagram laat Van der Zeeuw zien wat hij nog meer meemaakt op een dag naast zijn de inhoud van zijn vlogs. Dat hij actief is op socialmedia blijkt wel uit het feit dat hij ook nog actieve account heeft op TikTok. Daar is hij te vinden onder de naam Uberdancingquin en heeft hij dan 20 duizend volgers. Daarnaast heeft Van der Zeeuw ook nog een eigen website waar je verschillende UberQuin merchandise kan kopen, zoals onder anderen T-shirts, een pet en andere gadgets.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers