donderdag, september 29, 2022

Steef van Stiphout: presentator, zijn carrière en privéleven

Leestips

Steef van Stiphout is een Nederlandse televisiepresentator, nieuwslezer en verslaggever Editie NL. Hij werd geboren in 1979 in Den Bosch.

Studie en start journalistieke carrière

Steef van Stiphout ging nadat hij zijn middelbare school diploma op zak had, journalistiek studeren aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hij startte zijn journalistieke carrière bij Omroep Brabant als verslaggever en nieuwspresentator.

Overstap naar Editie NL

In 2008 maakte Steef de grote overstap naar nationale televisie. Hij ging aan het werk bij RTL 4 programma Editie NL. In 2015 maakte hij de overstap naar presentator. Hij was geen onbekende voor de Editie NL kijkers, want hij was hier al langer te zien als verslaggever. Hij is onder andere collega van RTL journalisten Margreet Beetsma, Robbie Kammeijer, Anne van der Meer en Jetske Schrijver. Verder komt Steef ook regelmatig voorbij de in vlogs van Editie NL, te zien op het Youtube-kanaal van het nieuwsprogramma.

Hobby’s en gezinsleven

Steef van Stiphout heeft al een lange tijd een vriendin, genaamd Eefje. Het stel heeft samen twee kinderen genaamd Doris en Stach. Van Stiphout is een geboren en getogen Brabander, dus het jonge gezin woont samen in het Brabantse Schijndel. Het koppel gaat graag samen op reis, foto’s hiervan kun je op de sociale media pagina’s bekijken van de twee. Daarnaast houdt Steef erg van wielrennen door de Brabantse natuur.

- Advertisement -
Nieuwste blogs

Wat je nog niet wist over Peter van de Veire

Peter Van de Veire is een Belgische DJ, presentator en zanger. Hij werd geboren in 1971. Hij bracht zijn...
- Advertisement -

More Articles Like This