donderdag, mei 23, 2024

Roué Verveer | Alles over zijn comediancarrière, relatie met Farah en opvallende nieuwtjes

Lees ook

Roué Verveer is een cabaretier en hoort bij de top van de cabaretwereld in Nederland. Hij is op 17 november 1972 geboren in Paramaribo waar hij een VWO diploma behaalde. Roué Verveer staat bekend om z’n enthousiaste speelstijl, charisma en talent. Roué Verveer heeft een relatie met Farah.

Waar is Roué Verveer bekend van?

Roué Verveer is bekend als Nederland cabaretier. Sinds het jaar 2002 geeft hij theatervoorstellingen en wordt geprezen door zijn slimme improvisaties, scherpe grappen en een enthousiaste speelstijl. Naast dat Roué Verveer soloprogramma’s in het Nederlands produceert, maak hij ook comedyshows in het Surinaams en is hij een vast lid van de Comedytrain in Toomler. Shows van Verveer zijn onder andere Heppie de Peppie, Op Het Laatste Moment, Ff Wat Anders en de huidige Zo Goed Als Nieuw.

Hoe ziet het privéleven van Roué Verveer eruit?

Roué Verveer is op social media actief op platformen zoals Instagram, Facebook en Twitter. Met name op Facebook is Verveer ontzettend populair en heeft 135.000 volgers. Ook op Instagram is hij populair met meer dan 89.600 volgers. Als je naar Verveer zijn social media kijkt dan zie je vaak selfie foto’s, foto’s onderweg en foto’s van zijn cabaretier voorstellingen. Ook plaatst Verveer regelmatig fotos’ met zijn vriendin Farah Sewgobind. Overigens plaatst Verveer via Facebook regelmatig korte stukjes video waarin hij live tijdens zijn shows grappen maakt en dat deelt op het social media platform.

Verveer is al jarenlang samen met vriendin Farah. Farah geeft in een interview aan dat ze het carrièrepad van Verveer een verrassende vindt. Roué Verveer vindt overigens zelf ook dan zijn carrière verrassend is verlopen en had niet verwacht dat hij zo bekend zou worden in Nederland en Suriname. Het koppel vertelt altijd elkaar alles en praten elkaar de mond voorbij. Toen Farah 40 werd wist Verveer niet goed hoe haar te verrassen. Hij besloot om geen cadeau zoals een tas of sieraad te geven, maar haar ten huwelijk te vragen.

Hoe zit het met de jeugd, studie, carrière van Roué Verveer?

Verveer groeide op in het Surinaamse Paramaribo. Hij behaalde daar een VWO diploma en vertrok na het behalen van dat diploma naar Nederland om Econometrie te gaan studeren. Dat deed hij aan de Universiteit van Amsterdam. Deze opleiding maakte Verveer niet af. Hij begon met een nieuwe opleiding, namelijk HBO Bank en Financiën. Maar ook deze opleiding maakte hij niet af. In het jaar 1995 besloot hij op terug te gaan naar Suriname en daar begon hij met stand up comedy. Vier jaar later in 1999 vertrok hij weer naar Nederland en toen hij komediant Raoul Heertje ontmoette kwam hij bij de Comedytrain. Vanaf het jaar 2002 focuste Verveer zich helemaal op het produceren van theaterprogramma’s. Dat begon met een eerste show in 2003 genaamd Eigen Vermogen. De titel is een knipoogje naar Verveer’s achtergrond in financiën.

Wat je nog niet wist over Roué Verveer

In het jaar 2010 en het jaar 2011 kwamen comedians Howard Komproe, Jandino Asporaat en Murth Mossel bij elkaar om samen de Caribbean Combo te vormen. Daarnaast is een overige bijzonderheid van Roué Verveer dat hij een graag geziene gast is in diverse televisie programma’s. In het jaar 2016 en het jaar 2017 stond hij bij groep Gabbers in het Ziggo Dome en heeft hij met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller geschreven. Roué Verveer heeft het bijzondere talent om te kunnen improviseren en heeft daarnaast heel veel charisma, is driftig en speelt altijd met heel veel enthousiasme.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers