zondag, juni 23, 2024

Sylvia Geersen | Alles nieuwtjes, alles over haar relatie en foto’s

Lees ook

Sylvia Geersen is een Nederlands model. Ze werd geboren te Rotterdam, op 29 september 1985. Ze brak door na deelname aan het programma ‘Holland’s Next Top Model’, waar ze tweede werd in het eerste seizoen van het programma in 2006. Hierna werkte ze voor verschillende merken, en kwam ze in verschillende tv programma’s.

Hoe verliep de loopbaan van Sylvia Geersen?

Sylvia Geersen werd bekend bij het grote publiek toen zijn in 2006 meedeed aan het eerste seizoen van ‘Hollands Next Topmodel’. Ze zat in de finale, mar ze won deze niet – de hoofdprijs ging naar de toen 19 jarige Sanne Nijhof uit het Overijsselse Den Ham. Toch legde de deelname aan het programma Sylvia geen windeieren: zij ging hierna aan de slag als model en werd het gezicht van het cosmetica merk Laura Mercier. Ook kwam ze op de billboardfoto’s van het Amerikaanse merk Guess.

Ze probeerde hiernaast een carrière in de muziek; in 2007 bracht ze een dance single uit (‘Give it to me’). De single werd geen succes. In 2011 deed ze mee aan het AVRO-programma Fort Boyard, en aan het programma Expeditie Robinson. Ook maakte ze met RTL het programma ‘Sylvia’s Secrets’, waarin haar afkickproces werd gevolgd. Geersen was in de periode daarvoor verslaafd aan cocaïne.

Met wie heeft Sylvia Geersen een relatie?

Sylvia Geersen trouwde in 2016 met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez. Daarvoor had ze een relatie met het Britse model Ashur Thomas. Ze heeft een tatoeage van hem op haar pols.

Het huwelijk met Martinez bleek geen gelukkig huwelijk. Ze ontmoette hem in 2016 via social media en trouwde na 11 dagen al met hem. Na een paar maanden liep de relatie weer op de klippen. De scheiding bleek moeilijk te verlopen; Martinez wilde niet meewerken aan de scheiding. Geersen liet aan de media weten dat hij haar lastigvallen via berichten, die soms zelfs dreigend van toon waren. In 2018 riep Sylvia Geersen de hulp in van misdaadjournalist John van den Heuvel, om zo de scheiding te forceren.

Sylvia Geersen werd op haar 25e opgenomen in een kliniek om af te kicken van cocaïne. Ze was toen bezig met een realitysoap, en werd door haar productiemaatschappij voor een keuze gesteld. Of ze moest stoppen, of de opnames zouden worden stilgelegd. De opnames gingen door en Geersen liet zich behandelen, maar ze vluchtte na vier dagen weg. Ze keerde echter terug, en maakte het programma af.

Waar is Sylvia Geersen te zien geweest?

Geersen heeft na haar doorbraak in Hollands Next Topmodel niet stilgezeten. Ze was onder andere te zien in Expeditie Robinson en Fort Boyard, maar ze zat ook in Ranking the Stars, Sterren Springen op Zaterdag, De Alleskunner VIPS en de Verraders. In 2022 werd bekend dat zij mee gaat doen aan het programma The Bachelorette; een datingshow waarin verschillende mannen strijden om de liefde van een bekende vrouw. Sylvia is de tweede vrouw die meedoet aan het programma; in 2020 deed de actrice Gaby Blaaser mee.

Naast haar werk voor de televisie is Sylvia Geersen nog steeds model.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers