zondag, april 21, 2024

Dionne Slagter | Alle nieuwtjes, foto’s en weetjes over deze YouTuber

Lees ook

Dionne Slagter is een Nederlandse YouTuber, presentatrice en zangeres. Haar volledige naam is Lydia Dionne Slagter. Ze werd geboren in Woerden op 4 juni 1990). Ze werd in 2011 bekend met een eigen YouTubekanaal onder de naam’Dionnetje1990’. Twee jaar later veranderde ze de naam naar ‘Onnedi’. Een succesvolle serie op haar YouTube kanal is Leuk of Meuk, waarin ze speelgoed, gadgets en andere spulletjes beoordeelt.

Hoe verloopt de carrière van Dionne Slagter?

Dionne Slagter wilde aanvankelijk iets met muziek doen en volgde daarom de Herman Brood Academie, een mbo-pop academie in Utrecht. Slagter leed in die tijd aan anorexia, en moet daarom stoppen met de opleiding. Toen ze herstelde, begon ze een eigen YouTube kanaal. Ze doet regelmatig aan samenwerkingen, bijvoorbeeld met Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn. Haar kanaal werd al snel een succes, mede door de serie ‘Leuk of meuk’. In 2016 bracht ze een boek uit met dezelfde naam.

Naast haar YouTube werk ging Slagter acteren. Ze speelde in de film ‘Kappen1’ (2016) en in ‘De familie Slim’ en ‘100% Coco’. Dionne zong voor deze laatste film de titelsong. Ook was ze als actrice te zien in de sereis SpangaS en Dare en was ze als stemacteur te horen in de animatiefilm ‘The Boss Baby’ en ‘Showdogs’.

Hoe verliep de zangcarrière van Dionne Slagter?

In 2018 deed Slagter mee aan het zangprogramma ‘It takes 2’. Ze kwam tijdens haar deelname in het team terecht van Di-Rect zanger Marcel Veenendaal en won uiteindelijk de finale van het programma. In november 2018 hield ze voor het eerst een eigen concert in de Melkweg in Amsterdam. Ze deed hiernaast nog mee aan enkele ander televisieprogramma’s, waaronder ‘All Together Now en ‘Expeditie Robinson’. In 2022 deed ze mee aan de spelshow ‘De Verraders’, die ze uiteindelijk won.

Dionne Slagter heeft een eigen podcast samen met haar broer Henrik Slagter: Moordcast. Het is een true crime-podcast waarin verschillende oude moorden worden besproken.Deze podcast leidde tot een programma op de streamingdienst Discovery+, waarin ze de opmerkelijkste moordzaken van de jaren 90 bespreekt met deskundigen.

Met wie heeft Dionne Slagter een relatie?

Dionne Slagter had tot begin 2017 een relatie met de 3FM dj en YouTuber Kaj van der Ree. Van der Ree raakte in 2020 in opspraak, toen bekend wer dat hij seksueel getinte berichten en foto’s naar minderjarige vrouwen had gestuurd. Dit zou tijdens zijn relatie met Dionne Slager zijn gebeurd, die naar eigen zeggen niks wist van zijn gedrag. Ze liet weten dat ze zijn gedrag afkeurt en erg is geschrokken van het nieuws.

Heeft Dionne Slagter een borstvergroting gehad?

Dionne Slagter is open over het feit dat ze in 2014 een borstvergroting heeft laten doen, deels omdat ze onzeker was over haar borsten. Ze maakte in 2021 het programma ‘Moordtieten’ voor BNNVARA, waarin ze de gevaren van siliconenimplantaten onderzoekt en probeert te ontdekken hoeveel gevaar ze zelf heeft gelopen.

Heeft Dionne Slagter anorexia overwonnen?

Dionne Slagter heeft als tiener anorexia gehad, is daarvoor in behandeling geweest. Ze werkte mee aan EO-programma ‘Been There, Done That’, waarin ze vrouwen die lijden onder anorexia bijstaat. Ze vertelde zelf over haar jeugd dat ze haar emotionele problemen probeerde weg te stoppen door zich richten op haar figuur.

Dionne Slagter is overigens niet de dochter van Omroep MAX-baas Jan Slagter

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers